Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Negoiţă: "Se poate să fie supărat. Au venit cu coliva la tribunal, păi ce fel de oameni sunteţi?"

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Negoiţă: "Se poate să fie supărat. Au venit cu coliva la tribunal, păi ce fel de oameni sunteţi?"

Dinamo București

Comentarii

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul şef al LPF, a fost invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport şi a vorbit despre Ionuţ Negoiţă şi vânzarea lui Dinamo. "Oracolul din Bălceşti" e de părere că Negoiţă n-ar trebui înjurat de fani şi i-a luat apărarea acestuia, comparând situaţia sa cu cea a lui George Copos la Rapid.

Dragomir a dezvăluit că a fost supărat pe Ionuţ Negoiţă, dar totuşi l-a apărat pe acesta de critici. Fostul şef al Ligii consideră că atât a putut face şeful de la RIN pentru a ţine Dinamo în viaţă şi a spus că, după părerea sa, a cheltuit cel puţin 3-4 milioane de euro în investiţii făcute pentru clubul din Ştefan cel Mare.

"Negoiţă ăsta, părerea mea că l-au înjurat degeaba. Atât a putut el. Dar ţine echipa de 7-8 ani, nu? Credeţi că Negoiţă nu a cheltuit cel puţin 3-4 milioane în aceşti 7 ani? Uşor a cheltuit... Eu nu îi fac socoteala lui Negoiţă, pentru că am fost supărat pe el. Şi el m-a trădat. Cu 2-3 zile înainte m-am întâlnit cu el şi cu Anghelache, mi-au jurat că mă ajută... Am fost supărat o perioadă", a spus Dumitru Dragomir, la Telekom Sport.

"S-ar putea să fie supărat, ca şi Copos!"

"Corleone" a comparat situaţia lui Ionuţ Negoiţă din prezent cu cea a lui George Copos, fostul patron al Rapidului, pe care fanii l-au înjurat şi chiar au făcut un gest scandalos la adresa sa. "Ei sunt în corzi, pentru că nu au bani, dar nu trebuie acuza numai Negoiţă. Degeaba dă lumea în el. Dacă nu ai, nu mănânci. S-ar putea să fie şi supărat, ca şi Copos. Păi Copos era cu echipa în cupele europene şi au venit ăia cu coliva la tribunal. Păi ce fel de oameni sunteţi, când Rapidul trăia numai pe banii lui? Uite acum cum se chinuie", a mai declarat Dragomir, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdinamoionut negoita 

viewscnt
Articole similare