Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe Gigi Becali să accepte oferta pentru Florinel Coman: "Să-l dea repede. S-ar putea să-l dea cu trei la anul"

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe Gigi Becali să accepte oferta pentru Florinel Coman: "Să-l dea repede. S-ar putea să-l dea cu trei la anul"

Superliga

Comentarii

Fostul şef de la Liga Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, ar trebui să accepte oferta celor de la Orlando City pentru Florinel Coman, dacă aceasta există, deoarece piaţa va suferi modificări serioase după această criză pandemică.

Chiar dacă nu mai activează în fotbalul românesc sub nicio funcţie, Dumitru Dragomir este atent la tot ce mişcă în peisaj. Fostul şef de la Ligă a afirmat, în cadrul emisiunii Sport Report, că Gigi Becali ar trebui să accepte oferta de milioane de euro pentru Florinel Coman, înaintată de americani, deoarece va urma o perioadă de recesiune, după depăşirea crizei pandemice, iar preţurile jucătorilor vor suferi ameliorări. Gigi Becali a cerut nouă milioane de euro pentru Coman, în trei tranşe, celor de la Orlando City, din MLS. În schimb, Dumitru Dragomir este de acord cu decizia lui Gigi Becali de a-i chema în cantonament pe fotbalişti, pentru a-i avea sub subraveghere.


FCSB vinde mai uşor jucătorii acum?

- Îi vinde greu, toată lumea reduce din preţuri.

Despre oferta celor de la Orlando City pentru Florinel Coman...

- Are şi să-l dea repede, foarte bun jucător. S-ar putea să-l dea cu 3 la anul, încă mai  sunt preţuri ridicate.

Despre munca lui pe şantier, acolo unde îşi supervizează investiţiile.

- Muncesc pe şantier. N-am întrerupt, n-am niciun muncitor bolnav, stau departe, pun mânuşi, mască, eu sunt mascat din naştere.  Nu mi-e teamă, când e să te ia dracu, te ia din faţa bisericii.

Despre faptul că jucătorii de la FCSB au fost chemaţi în cantonament, în aceste vremuri pandemice.

- Acolo ar putea să facă pregătire centralizată, sub control medical. Aşa ar trebui să facă toate cluburile. Prima dată testarea tuturor fotbaliştilor şi a tuturor din bază. Şi să nu iasă de acolo, că dacă ies, e deranj.

 

Afla mai multe despre: dragomir 

viewscnt
Articole similare