Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Contra: ”Lumea îl critică, dar dacă te uiţi ce jucători are la dispoziţie...”

EXCLUSIV Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Contra: ”Lumea îl critică, dar dacă te uiţi ce jucători are la dispoziţie...”

Echipa națională

Comentarii

În direct la Sport Report cu Dan Udrea, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF a comentat ceea ce s-a întâmplat la echipa naţională în ultimele zile.

Dragomir l-a apărat pe selecţionerul Cosmin Contra după incidentul cu George Puşcaş de la echipa naţională: ”E de acuzat Contra? Eu cred că antrenorul Contra nu a făcut bine că l-a înjurat pe Puşcaş. Dar, şi-a pierdut cumpătul, pentru că el stabilise ceva în vestiar. Dacă penalty-ul îl executa Stanciu, putea să înscrie şi atunci îţi pierzi cumpătul. Ce vină are Contra? Pentru că noi puteam câştiga dacă marca Puşcaş. Ah, că i-a tras o înjurătură nu a fost bine. Dar faptul că i-a cerut imediat scuze, e foarte bine pentru el” a mărturisit Dragomir.

”Tactica lui Contra a fost bună. Altfel ne dădeau ăia 2-3”. Dumitru Dragomir crede că Ianis şi Nistor aveau loc în primul 11

Referitor la evoluţiile echipei naţionale în mandatul actualului selecţioner, Dumitru Dragomir a spus: ”Nu-mi place ce joacă România, dar tactica lui Contra a fost bună. Altfel, ne dădeau 2-3 uşor”.

Fostul şef de la LPF este convins că Ianis Hagi avea loc între titulari: ”Părerea mea e că putea să joace de la început cu Ianis Hagi şi Nistor. Părerea mea e că nu avem şanse să ne calificăm, decât de pe locul 3, la barajul de Liga Naţiunilor” a mai explicat Dragomir, care nu crede în şansele de calificare ale tricolorilor: ”Teoretic sunt şanse, dar chiar dacă toată lumea îl loveşte pe Contra...dacă stai să analizezi cu ce jucători are...nu-i mai zici nimic. Suntem departe! Părerea mea e că dacă nu ne calificăm, va pleca el singur (n.r Contra). Dar repet, nu este el vinovat. Avem 3-4 jucători de la U21 care pot juca la echipa mare, dar atât, nimic mai mult” a mai spus Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

”E haos la juniori, nu am mai văzut aşa ceva până acum!”

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat în termeni duri fenomenul juvenil din fotbalul românesc.

Dragomir, care a mărturisit că merge peste tot prin ţară alături de nepotul său (fotbalist în vârstă de 15 ani) s-a declarat uimit de ceea ce a văzut la multe centre de juniori din România: ”Am făcut şi prostia asta cu un junior obligatoriu...nu e în regulă. Este una dintre marile aberaţii, la fel ca şi campionatul ăsta cu play-out şi play-off. O să ajungem sub Cipru domnilor! În afară de Hagi, mai sunt la Arad, Cluj şi Craiova cred. În rest, în toată ţara e o criză de jucători tineri cum nu a mai existat! Atunci când părinţii plătesc, au pretenţia ca al lor copil să joace titular. Iar cei care sunt talentaţi, nu au loc să joace. Aşa se întâmplă la multe centre de copii. Părinţii vin şi plătesc, apoi se iau la bătaie cu antrenorii că nu-l bagă pe unul care e la fel de gras ca mine” a mai comentat Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomircontra 

viewscnt
Articole similare