Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir ştie cine va câştiga campionatul în Liga 1: "Ia titlul, nu mai sunt etape multe"

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir ştie cine va câştiga campionatul în Liga 1: "Ia titlul, nu mai sunt etape multe"

Superliga

Comentarii

Lupta la titlu în Liga 1 se va duce în trei în acest play-off, dar fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, ştie cine va ieşi câştigătoare. Atuul campioanei va fi antrenorul de pe banca tehnică.

Dumitru Dragomir o vede pe CFR Cluj din nou campioană

Autorităţile le-au permis cluburilor din Liga 1 să reia cantonamentele de pe 15 mai, iar echipele vor avea la dispoziţie câteva săptămâni până la reluarea meciurilor. În acest moment, liderul CFR Cluj are cele mai mari şanse de a cuceri, din nou, titlul, iar Dumitru Dragomir a enumerat avantajele clujenilor: 

"Da, CFR ia titlul, nu mai sunt etape multe. Şi Petrescu greu pierde. Marian Copilu e priceput. Din discuţii îl cunosc pe Copilu. Am numai informaţii bune despre Varga, la fel ca şi despre Paszkany", a declarat fostul şef al LPF pentru Telekom Sport.

Probleme cu echipele din play-out

Şase cluburi din play-out-ul Ligii 1 au cerut să nu se mai joace meciurile care au mai rămas, deşi au încasat toţii banii pe care îi aveau de primit din drepturile TV, pentru acest sezon. Poli Iaşi, Viitorul, Hermannstadt, Clinceni, Chindia şi FC Voluntari au trimis o adresă către LPF, în care au cerut ca meciurile din play-off să nu se mai joace.

Directorul general al EAD, Orlando Nicoară, care deţine drepturile TV ale Ligii 1, a oferit o primă reacţie.

Afla mai multe despre: cfrfcsbdumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare