Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | După meciul cu Germania, Marius Niculae vrea mai multă atenţie din partea tricolorilor lui Rădoi: "După mulţi, mulţi ani am demonstrat asta!"

EXCLUSIV | După meciul cu Germania, Marius Niculae vrea mai multă atenţie din partea tricolorilor lui Rădoi: "După mulţi, mulţi ani am demonstrat asta!"

Echipa națională

Comentarii

Chiar dacă naţionala a pierdut la Hamburg, contra Germaniei, 2-1, fostul internaţional, Marius Niculae s-a declarat mulţumit de evoluţia tricolorilor lui Rădoi.

"Chiar dacă am pierdut acest meci, după mulţi, foarte mulţi ani, am demonstrat că suntem o echipă care a avut atitudine în teren. Şi asta a contat cel mai mult, Mi-a plăcut naţionala noastră", a precizat Marius Niculae pentru telekomsport.ro.

"Săgeată" a explicat ce şi-ar dori să vadă în partida de astăzi, cu Armenia. Cum ar trebui să arate echipa în viziunea lui, nu ca şi alcătuire, ci comportamental. "Am văzut că s-a discutat mult pe tema greşelii lui Ivan din meciul cu Germania. Eu cred că a fost vorba de o neatenţie. Nimic altceva. Mi-aş dori mai multă disciplină în teren atunci când e vorba de marcaje om la om. De o mai mare concentrare. Dacă Germania fiind pe teren propriu trebuia să atace pentru a înscrie, acum, pentru noi, lucrurile se înversează. Noi va trebui să atacăm pentru a obţine victoria. Trebuie să fim conştienţi că aceste treui puncte puse în joc ne pot aduce calificarea la baraj", a încheiat Marius Niculae.

Meciul România - Armenia se joacă luni, de la ora 21:45, în preliminariile CM 2022. Partida va fi LIVE TEXT pe www.telekomsport.ro.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: romaniamarius niculaeradoiarmenia 

viewscnt
Articole similare