Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dusan Uhrin este aproape să plece de la Dinamo. Picătura care a umplut paharul + Cristi Borcea a achitat o datorie către Ionuţ Negoiţă

EXCLUSIV | Dusan Uhrin este aproape să plece de la Dinamo. Picătura care a umplut paharul + Cristi Borcea a achitat o datorie către Ionuţ Negoiţă

Dinamo București

Comentarii

Dusan Uhrin este foarte aproape să plece de la Dinamo după ce mai multe datorii n-au achitate de cei din conducerea clubului. În aceste momente, suporterii din DDB încearcă să-l convingă să rămână la Dinamo

Problemele la Dinamo sunt din ce în ce mai mari. Echipa din Ştefan cel Mare este foarte aproape să rămână şi fără Dusan Uhrin, cel care a reuşit să o salveze pe Dinamo de la retrogradare.

Din informaţiile Telekom Sport, Dusan Uhrin a făcut o listă cu datoriile care există către personalul auxiliar şi cei din conducere au termen până diseară să le achite. Până în acest moment n-a fost plătit niciun ban şi Uhrin ameninţă că va pleca.

Dusan Uhrin, aproape să plece de la Dinamo. Şefii clubului n-au reuşit să plătească datoriile

Zilele trecute, Dusan Uhrin le-a transmis celor din conducere că trebuie să plătească până pe 30 iunie datoriile către personalul auxiliar. În caz contrar, antrenorul în vârstă de 53 de ani a anunţat că va pleca.

Însă şefii clubului n-au reuşit până acum să-i îndeplinească această dorinţă, astfel că sunt şanse mari ca Uhrin să plece. Ultimii bani pe care cei din staff-ul lui Dusan Uhrin i-au primit au fost câte 700 de lei de fiecare, reprezentând o parte din remuneraţiile pe luna februarie.

Potrivit informaţiilor Telekom Sport, suporterii din DDB încearcă în aceste momente să-l facă pe Dusan Uhrin să rămână în Ştefan cel Mare.

Dusan Uhrin a venit la Dinamo la mijlocul lunii aprilie, când echipa trecea printr-un moment foarte delicat şi era ameninţată cu retrogradarea. Antrenorul ceh a reuşit însă o serie de rezultate pozitive şi Dinamo a terminat sezonul fără emoţii.

Dinamo a rămas fără autocar, dar Cristi Borcea a salvat situaţia

Situaţia financiară dezastruoasă pe care o are clubul a provocat şi un moment rar întâlnit la un asemenea nivel. Dinamo a rămas astăzi fără autocar, după ce Ionuţ Negoiţă a pus poprire pe el, în contul unei datorii de 10.000 de euro pe care clubul o avea către el.

Situaţia a fost salvată de intervenţia lui Cristi Borcea. Fostul acţionar al lui Dinamo a achitat datoria de 10.000 de euro către Ionuţ Negoiţă şi echipa a reintrat astfel în posesia autocarului. Totuşi, din cauza întârzierilor salariale, jucătorii au refuzat să evolueze în amicalul programat joi, de la 18:00, cu Unirea Slobozia.

Decizia dinamoviştilor le-a încurcat programul celor de la Unirea Slobozia şi Adi Mihalcea a fost nevoit pe ultima sută de metri să aranjeze un amical cu Dunărea Călăraşi.

În altă ordine de idei, astăzi îi expiră contractul lui Marius Nicolae, cel care ocupă funcţia de director sportiv şi sunt şanse destul de mari să nu mai continue nici el. 

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare