Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV "E cel mai bun antrenor care a venit aici, în Grecia". Românul i-a cucerit pe străini: "Toată lumea îl caută pe Răzvan Lucescu"

EXCLUSIV "E cel mai bun antrenor care a venit aici, în Grecia". Românul i-a cucerit pe străini: "Toată lumea îl caută pe Răzvan Lucescu"
Comentarii

Fostul atacant al lui FCSB şi CFR Cluj, Pantelis Kapetanos, susţine că Răzvan Lucescu este cel mai bun antrenor străin care a condus o echipă din Grecia şi că rezultatele l-au făcut unul dintre cei mai curtaţi tehnicieni.

În 2019, Răzvan Lucescu a reuşit să aducă la PAOK primul titlul după 34 de ani, un moment care a produs un entuziasm incredibil în Salonic: "Răzvan a făcut aici cel mai bun sezon al lui PAOK. A câştigat şi campionatul şi Cupa după 33 de ani. Răzvan rămâne pentru mine cel mai bun antrenor care a venit aici, în Grecia, la PAOK. Când a plecat Răzvan, mulţi au zi că vine altul, dar acum toată lumea îl caută pe Răzvan Lucescu", a declarat atacantul grec pentru Telekom Sport.  

Recent, cotidianul turc Milliyet anunţa că Fenerbahce Istanbul şi-a stabilit prioritatea în ceea ce constă banca tehnică, pentru sezonul viitor: românul Răzvan Lucescu.

Cel mai mare avantaj al lui Răzvan Lucescu este acela că este familiarizat cu  fotbalul din Turcia, datorită tatălui său, Mircea Lucescu. În plus, criza financiară provocată de COVID-19, îi determină pe şefii lui Fener să nu apeleze la un antrenor cu un salariu astronomic, aşa cum ar solicita un antrenor cu sezoane multe în top 5 campionate ale Europei.

 

Afla mai multe despre: razvan lucescupantelis kapetanos 

viewscnt
Articole similare