Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "E cel mai periculos adversar din Liga I". Ce fotbalist l-a impresionat pe David Caiado în săptămâna în care s-a pregătit alături de FCSB

EXCLUSIV | "E cel mai periculos adversar din Liga I". Ce fotbalist l-a impresionat pe David Caiado în săptămâna în care s-a pregătit alături de FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB - Hermannstadt este meciul care închide etapa a opta din Liga I. Partida poate fi urmărită astăzi, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Trecut pe la FCSB, chiar în acest sezon, când a fost împrumutat de Hermannstadt la gruparea roş-albastră, David Caiado a vorbit la Telekom Sport despre meciul direct dintre cele două echipe. Mijlocaşul de 33 de ani îi cunoaşte bine pe jucătorii lui Toni Petrea şi este sigur că Dennis Man este cel mai în formă fotbalist din Liga I.

"În ultimele 18 meciuri jucate, am pierdut doar trei. Dacă ne uităm la ultimele 16 jocuri, am pierdut unul singur, cu CFR Cluj, la ei acasă. Ca echipă, suntem foarte încrezători. În timpul săptămânii, am vorbit despre FCSB, despre jucătorii importanţi pe care îi are, am pregătit bine meciul, dar cel mai mult ne gândim la noi. Ce putem face noi, ce vom face ca să câştigăm acest meci.

Ne-am antrenat toată săptămâna pentru victorie, nu mergem acolo ca să ne mulţumim cu un egal. Pentru mine, cel mai periculos adversar, şi nu numai de la FCSB, ci din tot campionatul, este Dennis Man. Are calitate. Suntem puţin norocoşi pentru că Florinel Coman este accidentat. Pentru mine, ei sunt cei mai buni jucători din România" , a declarat David Caiado pentru Telekom Sport.

  • 1 meci are David Caiado pentru FCSB în acest sezon
  • 250 de mii de euro este cota lui Caiado, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbdennis man 

viewscnt
Articole similare