Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „E destul de greu”. Ciprian Marica e sceptic în privinţa programului DDB

EXCLUSIV | „E destul de greu”. Ciprian Marica e sceptic în privinţa programului DDB
Comentarii

Ciprian Marica a petrecut opt ani în curtea lui Dinamo. Deşi a jucat şi la FCSB în carieră, fostul atacant a păstrat în suflet clubul din Ştefan cel Mare. În prezent finanţator la Farul, echipă pe care speră să o readucă în prim planul fotbalului românesc, Marica priveşte cu interes proiectul prin care fanii dinamovişti vor să îşi revitalizeze marea dragoste.

Momentan, Ciprian Marica nu este convins în totalitate de proiectul prin care fanii roş-albilor încearcă să ajute cu bani Dinamo. Cei din Peluza „Cătălin Hâldan” speră să strângă cel puţin 4,8 milioane de euro, sumă rezultată din cei 48 de euro pe care ar urma să îi plătească toţi cei care urmăresc pagina oficială de Facebook.

Fanii speră ca acest demers să aibă succes, iar clubul să fie preluat de către suporteri în regim „socios”. La banii strânşi de către aceştia s-ar adăuga drepturile TV, sponsorizările şi alte acţiuni de marketing ale lui Dinamo.

„(Despre proiectul DDB)

E destul de greu. Am văzut totuşi că foarte multă lume rezonează şi sunt dispuşi să vină. Mi se pare o idee bună, dar sunt curios până unde vor putea ajunge şi dacă vor putea reuşi. 

(Dacă nici proiectul ăsta al fanilor, urmează o perioadă neagră pentru Dinamo?)
Vreau să cred că se va găsi o soluţie pentru Dinamo. Mi-e greu să cred că această echipă se va mai zbate mult în mediocritate şi sper din suflet să se gândească o strategie bună pentru a revitaliza”
, a declarat Ciprian Marica, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dinamomaricaddb 

viewscnt
Articole similare