Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | "E doar o cârpeală! Scapă acum de faliment, dar după aceea?" Reacţie fermă a lui Florentin Petre despre situaţia lui Dinamo

EXCLUSIV | "E doar o cârpeală! Scapă acum de faliment, dar după aceea?" Reacţie fermă a lui Florentin Petre despre situaţia lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Florentin Petre (44 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo a vorbit de gestul lui Nicolae Stanciu (26 de ani), după ce fostul fotbalist şi căpitan de la FCSB a donat aproape 2000 de euro pentru salvarea trupei din Ştefan cel Mare. "Câinii" încearcă să strângă bani pentru luarea licenţei de participare în Liga 1.

Fostul optar din Ştefan cel Mare a lăudat gestul lui Stanciu, dar a subliniat faptul că nu suporterii sau alţi oameni de fotbal ar trebui să plătească şi să salveze Dinamo, ci conducerea. Petre consideră că acum Dinamo se cârpeşte, iar viitorul clubului nu unul strălucit.

"(n.r. - De Stanciu) Mi se pare un lucru normal. Toţi fac lucrurl acesta. Este greu un brand şi o istorie ca Dinamo să dispară. Îl felicit pentru gestul pe care l-a făcut, dar, încă odată spun, nu suporterii şi nu cei cară joacă fotbal trebuiau să facă lucrurl acesta. Oamenii care conduc, care sunt în club trebuiau să se zbată şi să facă tot posibilul să aibă un buget.

La Dinamo trebuie rezolvat tot, venit cineva, băgat direct 5-7 milioane de euro şi s-o ia de la zero. Asta e doar o cârpeală. Eu aşa o văd. Scapă de faliment acum şi după aceea ce facem?"
, a spus Florentin Petre pentru Telekom Sport.

Lui Florentin Petre îi e teamă că Dinamo nu va lua licenţa, va ajunge în Liga 4 şi istoria clubului va fi umbrită: "Normal că îmi este teamă pentru că în momentul când nu au luat licenţa direct faliment, Liga 4 şi s-a terminat cu o istorie a unui club care a făcut performanţă", a mai spus Florentin Petre.

Ca jucător, Florentin Petre a făcut parte dintr-o generaţie de succes a lui Dinamo. În tricoul echipei roş-albe, pe care a condus-o din teren ca şi căpitan, Petre a câştigat trei titluri, cinci Cupe ale României şi o Supercupă a României.

viewscnt
Articole similare