Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "E Dumnezeu în fotbalul românesc". Bourceanu sare în apărare lui Tătăruşanu, după ce portarul şi-a anunţat retragerea de la naţională

EXCLUSIV | "E Dumnezeu în fotbalul românesc". Bourceanu sare în apărare lui Tătăruşanu, după ce portarul şi-a anunţat retragerea de la naţională

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a bifat transferul carierei, în toamna acestui an, când a plecat de la Lyon şi a semnat cu AC Milan, liderul la zi din Serie A.

Venit ca rezervă pentru Gianluigi Donnarumma, portarul de 34 de ani a prins şi trei meciuri ca titular la AC Milan, două în Europa League şi o partidă în Serie A. Dacă în fotbalul intercluburi se luptă la titlu în campionatul Italiei, în ceea ce priveşte echipa naţională, Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea, la finalul lunii trecute.

Despre decizia luată de portarul lui AC Milan a vorbit şi fostul său coleg, Alexandru Bourceanu, într-un interviu acordat exclusiv pentru Telekom Sport.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat. E  clar că Tătăruşanu e cel mai bun portar al României. E decizia lui şi trebuie să i-o respectăm. A făcut foartte multe pentru fotbalul românesc. În sezonul trecut, a jucat şi a fost la echipa din semifinala Ligii Campionilor.

În actualul sezon, e la AC Milan, echipa copilăriei mele, aşa că Tătăruşanu, pentru mine, este Dumnezeu în fotbalul românesc. E decizia lui şi trebuie să i-o respectăm. Nu am vorbit cu el, dar sincer mi-aş dori să îmi aducă un tricou cu el de la AC Milan" , a spus Alexandru Bourceanu.

Afla mai multe despre: tatrusanufcsbsteauaac milan 

viewscnt
Articole similare