Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”E foarte bun, are toate şansele să revină la Inter Milano!” Dă Andrei Radu următoarea lovitură în carieră?

EXCLUSIV | ”E foarte bun, are toate şansele să revină la Inter Milano!” Dă Andrei Radu următoarea lovitură în carieră?

Stranieri

Comentarii

Laurenţiu Brănescu este de părere că Andrei Ionuţ Radu ar putea reveni la Inter Milano, dacă va continua să aibă evoluţii foarte bune la Genoa, club care l-a transferat în vară.

Căpitanul naţionalei de tineret a ajuns la 17 ani la Inter şi calităţile sale i-au adus chiar şi un meci la seniori, cu Sassuolo, pe 14 mai 2016. În vară, a fost transferat de Genoa, unde a devenit titular. Laurenţiu Brănescu, cel care se află sub contract cu Juventus Torino, spune că Ionuţ Radu este foarte apreciat în Italia şi este de părere Inter Milano îl va răscumpăra.

”Este un portar foarte bun. Îl cunosc pe tatăl lui mai mult decât pe el, pentru că ne-am întâlnit de câteva ori. Este un băiat senzaţional, are un viitor foarte mare în faţă, pentru că are calitate. Am văzut că în Italia are evoluţii foarte bune şi foarte apreciate. E la început de drum, are experienţa unui campionat de Serie B şi asta cred că îl ajută foarte mult  în Serie A. Dacă va contina să apere, va avea un viitor mare în faţă. El este un jucător vândut de Inter la Genoa şi cred că au şi o clauză de răscumpărare, dacă nu mă înşel. Cred că dacă va evolua bine acolo, are toate şansele să se întoarcă la un moment dat”, a declarat Laurenţiu Brănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut radulaurentiu branescuserie agenoainter milano 

viewscnt
Articole similare