Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „E o alegere total greşită”. Un fost mare internaţional contestă deja numirea lui Mirel Rădoi

EXCLUSIV | „E o alegere total greşită”. Un fost mare internaţional contestă deja numirea lui Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi e gata să preia cârma echipei naţionale de seniori, iar majoritatea oamenilor din fotbalul românesc aplaudă decizia Federaţiei Române de Fotbal. Nu şi Florin Răducioiu. Fostul mare internaţional vede ca fiind greşită înlocuirea lui Cosmin Contra cu fostul căpitan al Stelei.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Florin Răducioiu a comentat numirea lui Mirel Rădoi pe banca echipei naţionale a României. Cu 40 de selecţii şi 21 de goluri pentru tricolori, fostul atacant a jucat la trei turnee finale: World Cup 1990, World Cup 1994 şi Euro 1996.

„(Are o moştenire grea Mirel Rădoi? Te-a surprins numirea lui?)

Sunt un susţinător al meritocraţiei. După părerea mea este o alegere nu foarte bună a Federaţiei. 

Este un antrenor care nu are experienţă, care nu merită momentan să antreneze echipa naţională, deci nu sunt deloc convins de această alegere. Eu cred că este o alegere total greşită. 

Sunt pentru meritocraţie. Nu este o alegere bună. Acest mixt de jucători tineri şi jucători experiemntaţi treebuie să fie gestionaţi de un antrenor pe măsură. Nu cred că România în momentul de faţă are asemenea atuuri. La echipa naţională, atât antrenori cât şi jucători.

Vorbim de o echipă care a obţinut un bun rezultat la campionatul european de juniori, dar eu cred că sunt jucători care nu au demonstrat nimic la nivel de cluburi”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaradoiraducioiu 

viewscnt
Articole similare