Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "E o grupă grea, dar vrem să ne calificăm mai departe!". Alexandru Paşcanu a reacţionat după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2021

EXCLUSIV | "E o grupă grea, dar vrem să ne calificăm mai departe!". Alexandru Paşcanu a reacţionat după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2021

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Paşcanu (21 de ani), unul dintre jucătorii de bază ai naţionlei de tineret a României, a comentat pentru Telekom Sport grupa în care au picat tricolorii mici la EURO 2021.

Fundaşul împrumutat de CFR Cluj la Ponferradina, în liga a doua din Spania, a spus că grupa e una grea, dar tricolorii mici au ambiţia să treacă mai departe, ca la ediţia din 2019, când elevii antrenaţi atunci de Mirel Rădoi au ajuns până în semifinalele competiţiei.

"Este o grupă grea, dar ne aşteptam la asta, pentru că e un turneu final şi se califică doar cele mai bune echipe din Europa. Noi mergem cu gândul să ne calificăm mai departe, ne gândim doar la meciul cu Olanda, pentru că ăsta e cel mai important.

(n.r. - cu Olanda) E primul meci şi o să trebuiască să jucăm la victorie, pentru că, dacă câştigăm avem şanse mari să trecem mai departe. Părerea mea e că întâlnim o echipă foarte bună şi în plus de asta avem şi experienţa unui turneul final deja şi asta cred că o să ne poată ajuta mult când suntem acolo.", a spus Alexandru Paşcanu, exclusiv pentru Telekom Sport.

România U21, în grupă cu Ungaria, Germania şi Olanda la EURO 2021!

Naţionala de tineret a României şi-a aflat, joi, adversarele din grupa de la EURO 2021. Sorţii au trimis echipa lui Adrian Mutu în grupă cu Ungaria, Germania şi Olanda la turneul final, o grupă la fel de grea precum la competiţia din 2019. Atunci, tricolorii mici au picat în grupă cu Franţa, Anglia şi Croaţia.

La CE din 2021, România, antrenată de Adrian Mutu, s-a calificat după ce a ocupat locul al doilea în Grupa a VIII-a a preliminariilor, după Danemarca, dar înaintea reprezentativelor din Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta.

Afla mai multe despre: alexandru pascanuromania u21euro 2021 

viewscnt
Articole similare