Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "E o mare nedreptate! S-a făcut presiune, e clar că UTA e cea mai dezavantajată!" Reacţie fermă a lui Laszlo Balint după înjumătăţirea punctelor

EXCLUSIV | "E o mare nedreptate! S-a făcut presiune, e clar că UTA e cea mai dezavantajată!" Reacţie fermă a lui Laszlo Balint după înjumătăţirea punctelor

Liga 2

Comentarii

Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul UTA-ei, a vorbit la Telekom Sport despre decizia luată de FRF şi cluburile din Liga 2 în ceea ce priveşte terminarea sezonului. S-a decis că sezonul se va termina cu play-off şi puncte înjumătăţite, iar Balint a spus că este o mare nedreptate făcută echipei sale.

Miercuri, FRF şi cluburile din Liga 2 au organizat o video conferinţă în care s-a decis că sezonul se va termina cu playoff, meciuri jucate într-o signură manşă şi punctele să fie înjumătăţite. Laszlo Balint a spus că el şi toată echipa sunt foarte dezamăgiţi.

"E o mare nedreptate care ni s-a făcut. E o decizie pe care o anticipam. Zilele trecut s-a făcut o oarecare presiune în acest sens. Asta este, dezamăgirea trebuie să o transformăm în enegerie pozitivă pe teren! Nu am înţeles atitudinea anumitor cluburi care au susţinut chiar anulare campionatului. N-am înţeles acest refuz de a intra în normalitate. Este evident pentru toată lumea că singura echipă dezavantajată de acest sistem este UTA", a spus Laszlo Balint, la Telekom Sport.

Un nou format în Liga 2

Federaţia Română de Fotbal şi cluburile din Liga 2 au decis împreună schimbarea formatului competiţiei pentru finalul sezonului. Se va juca în sistem play-off şi cu meciuri într-o singură mansă. UTA e cea mai afectată de decizia luată. La fel ca în Liga 1, punctele se vor înjumătăţi. Arădenii aveau zece puncte avans, iar acum au rămas doar cu cinci.

Clasamentul primelor şase echipe, după înjumătăţirea punctelor:



1. UTA Arad - 25 de puncte
2. CS Mioveni - 20 de puncte
3. Turris - 20 de puncte
4. FC Argeş - 19 puncte
5. Petrolul - 19 puncte
6. Rapid - 19 puncte

CS Mioveni, Turris şi Rapid au beneficiat de rotunjirea punctelor.

Afla mai multe despre: laszlo balintutaliga 2 

viewscnt
Articole similare