Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „E o mascaradă”. Pretenţiile aberante pentru care nu vin la Dinamo investitorii italieni

EXCLUSIV | „E o mascaradă”. Pretenţiile aberante pentru care nu vin la Dinamo investitorii italieni

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a infirmat zvonurile lansate de către Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD), conform cărora un grup de investitori italieni va prelua gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare

Cornel Dinu nu crede o iotă când vine vorba despre posibilitatea vânzării lui Dinamo. Într-o intervenţie telefonică în emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, legenda clubului din Ştefan cel Mare a comentat ultima variantă apărută, aceea ca Dinamo să ajungă pe mâna unor investitori italieni prin intermediul lui Dario Bonetti. 

„Se vinde Dinamo de vreo doi ani. A început cu un grec, a continuat cu Thiess, a apărut domnul Florică, apoi domnul Cataramă. Între timp a fost şi Bonetti şi acum apare din nou un membru al Dinamovişti pentru Dinamo care zice că a rezolvat cu italienii, cu Bonetti.

E o formă de mascaradă. Totul e o mascaradă. E cam mascaradă cu Dinamo.

Italienii întreabă foarte clar. Foarte simplu. Vreţi bani, vreţi să vindeţi. Păi ce să vinzi de la Dinamo? Eventualele acţiuni care nu au nicio valoare.

Am vorbit personal acum vreo două luni cu Dario Bonetti când apăruse această discuţie. La care, Dario Bonetti, care e fost antrenor la Dinamo, dar e şi om de afaceri, mi-a spus ca are nişte eventuali cumpărători ai lui Dinamo, dar că aceşti cumpărători sunt nişte oameni care vor să cumpere şi azi Dinamo cu 10 milioane, dar anul următor vor să scoată 20.

Ceea ce e imposibil şi s-a încheiat discuţia”, a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, expertul Cornel Dinu. 

O parte din comunicatul Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo:

„Un grup de investitori italieni de-o anvergură financiară notabilă, aşa cum o cere brandul Dinamo, pe care Dario Bonetti şi un membru fondator ADPD i-au familiarizat cu ceea ce înseamnă Dinamo Bucureşti pentru o parte din inimile românilor consumatori de fotbal, sunt hotărâţi să preia cârma echipei, dacă patronul actual va dovedi o serioasă disponibilitate de negociere a tranzacţiei.

Îndrăznim să afirmăm că aceasta este o reuşită notabilă a efortului Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo, însă, de aici nu mai putem decide noi ce va urma; dacă această oportunitate va fi irosită sau fructificată de către patron pentru binele clubului” se arată în comunicatul emis presei pe pagina de Facebook a ADPD.

 

Afla mai multe despre: dinamoitalienicornel dinu 

viewscnt
Articole similare