Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "E oglinda fotbalului românesc!". Reacţie fermă după ce Hagi şi Popescu au fost trimişi la tribuna a doua la primul meci din istoria EURO cu România gazdă

EXCLUSIV | "E oglinda fotbalului românesc!". Reacţie fermă după ce Hagi şi Popescu au fost trimişi la tribuna a doua la primul meci din istoria EURO cu România gazdă

Fotbal intern

Comentarii

În direct la Euro Center de la Telekom Sport, Florin Lovin (39 de ani) a comentat faptul că la meciul Austria - Macedonia de Nord 3-1, găzduit pe Arena Naţională la EURO 2020, Gică Hagi şi Gică Popescu n-au primit locuri la VIP şi au fost trimişi la tribuna a doua.

Lovin a spus că imaginea cu Hagi şi Popescu la tribuna a doua reprezintă oglinda fotbalului românesc. Fostul mijlocaş a făcut o comparaţie cu meciul naţionalei Olandei, unde Van Der Sar a stat la tribuna oficială pe "Amsterdam Arena".

La Telekom Sport, Lovin s-a legat şi de calitatea campionatului din Liga 1 şi a povestit un episod din vestiarul Astrei, de când încă era jucător: "E oglinda fotbalului românesc. Noi îi trimitem pe Hagi, Gică Popescu, Dorinel Munteanu la tribuna a doua... Mă uitam la Olanda – Ucraina şi la VIP stătea Van de Sar. La noi vezi pe altcineva. Pornisem de la ideea dacă merităm să fim la EURO. Avem un campionat derizoriu. Eu cu Teixeira, cu Geraldo eram singurii care ne spălam ghetele în vestiar după meciuri sau antrenamente. Cei de 18-19 ani plecau înainte să apucăm să ne punem şireturile la ghete", a spus Florin Lovin, la Telekom Sport.

La meciul de pe Arena Naţională, Austria Macedonia de Nord 3-1, de la EURO 2020, Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica sau Dorinel Munteanu au primit bilete la tribun a doua, în timp ce la VIP au primit bilete mai mulţi politieni ai ţării.

 

Afla mai multe despre: florin lovingica popescugica hagiexclusiv 

viewscnt
Articole similare