Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”E profesionist, îşi face datoria!” Adrian Ropotan crede în transferul lui Dragoş Grigore în Giuleşti

EXCLUSIV ”E profesionist, îşi face datoria!” Adrian Ropotan crede în transferul lui Dragoş Grigore în Giuleşti

Rapid

Comentarii

Posibilul transfer al lui Dragoş Grigore la Rapid a fost analizat de un fost jucător al ”câinilor”, Adrian Ropotan.

Mijlocaşul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport, interviu în care a vorbit şi despre posibila trecere a fostului căpitan al echipei naţionale la Rapid.

Ropotan a explicat şi de ce crede el că Grigore nu poate ajunge la Dinamo: ”Probabil s-a gândit că la Dinamo nu există stabilitate. Rapidul din punctul meu de vedere, merge inainte. Le-a fost şi lor greu, dar uşor uşor se ridică. Este un jucător profesionist, îşi face datoria. Nu m-ar mira sa-l văd la Rapid” a mărturisit Adrian Ropotan.

Recent despărţit de Ludogoreţ, Dragoş Grigore (34 de ani) nu va sta mult timp fără echipă. Telekom Sport a aflat că Grigore a avut o primă rundă de negocieri cu formaţia din Giuleşti. Fost căpitan al naţionalei şi al lui Dinamo, Grigore mai are oferte de la trei echipe din Turcia, însă Rapidul încearcă să-l convingă să semneze.

În vârstă de 34 de ani, Dragoş Grigore a mai jucat la FC Vaslui, CFR Timişoara şi Dinamo, în România. Pe "câini" i-a condus din postura de căpitan, iar de la Dinamo a pleat în Ligue 1, la Toulouse, în 2014, în schimbul unui milion de euro.

Afla mai multe despre: dragoş grigoreropotan 

viewscnt
Articole similare