Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "E şi o mică pedeapsă pentru fotbalist". Decizia controversată luată de Mirel Rădoi la naţională, explicată!

EXCLUSIV | "E şi o mică pedeapsă pentru fotbalist". Decizia controversată luată de Mirel Rădoi la naţională, explicată!

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Daniel Pancu, a găsit o posibilă explicaţie a deciziei luate de selecţionerul Mirel Rădoi, la ultima acţiune a naţionalei României.

Ianis Hagi, la U21. Daniel Pancu: "E şi o mică pedeapsă"

Mirel Rădoi a afirmat că nu tolerează "ieşirile" tricolorilor săi, odată ajungi în cadrul naţionalei. Selecţionerul a avut câteva contre cu Ianis Hagi, în octombrie, după ce România a pierdut calificarea la EURO şi a fost învinsă drastic de Norvegia. 

Pentru meciurile din noiembrie, Ianis Hagi a fost lăsat la naţionala U21. Oficial, Rădoi a transmis că Adi Mutu avea nevoie de fotbalist pentru meciul important cu Danemarca U 21. 

Totuşi, Daniel Pancu e de părere că e şi o pedeapsă aplicată mijlocaşului de la Rangers: "La naţională e mai greu, timpul e redus, depinzi de jucători, de forma lor, de accidentaţi, suspendaţi. Olăroiu spunea că nu avem nici măcar un jucător într-o echipă importantă din China, din Golf. Noi nu avem, dar putem câştiga într-o zi cu sacrificiu, cu spirit de echipă, dar pe termen lung e mai greu. Rădoi a avut rezultate extraordinare la U21, cu filosofia lui. Federaţia a ales în ideea că va construi naţionala cu aceşti jucători noi. Eu, când joc cu echipele din faţă, plec de la ideea să ne ocupăm de defensivă. 

Dacă nu eram sub contract acum, comentam orice decizie a antrenorului, dar nu vreau să discut despre convocări sau neconvcoări. Dacă e eligibil (n.r. - Ianis Hagi), de ce să nu revină la naţională? Probabil că e şi o mică pedeapsă pentru Ianis, dar sunt sigur că va face un meci extraordinar cu Danemarca U21. Eu aşa o văd, ca o mică pedeapsă", a declarat Daniel Pancu, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaianis hagiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare