Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "E un câştig pentru FCSB!" Un fost dinamovist îl laudă pe Gigi Becali pentru numirea lui Mihai Teja

EXCLUSIV | "E un câştig pentru FCSB!" Un fost dinamovist îl laudă pe Gigi Becali pentru numirea lui Mihai Teja

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a fost numit în această iarnă noul antrenor de la FCSB după ce Nicolae Dică a părăsit vicecampioana României. Decizia luată de Gigi Becali a primit votul de încredere chiar de la un fost elev al lui Teja.

"Steaua (n.r. - FCSB) s-a întărit foarte mult prin aducerea noului antrenor. Îl ştiu foarte, foarte bine, am lucrat cu el la Dinamo. E un antrenor foarte bun şi un om extraordinar", a declarat Cosmin Moţi, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Mihai Teja şi Cosmin Moţi au lucrat împreună la Dinamo în perioada în care Teja era secundul lui Rednic. Actualul antrenor de la FCSB a fost şi principal la gruparea din Ştefan cel Mare, pentru o scurtă perioadă în 2015, dar Moţi deja plecase în Bulgaria, la Ludogorets. 

Internaţionalul român este convins că Teja se poate impune la FCSB şi îi poate motiva pe jucători după ieşirile lui Becali în presă: "La cum îl ştiu pe Mihai, ştie să se impună, are o experienţă destul de mare, chiar dacă nu ca antrenor principal, a lucrat cu antrenori foarte buni, cred că ştie cum să-şi liniştească jucătorii după interviurile pe care le va da patronul".

Afla mai multe despre: mihai tejacosmin motifcsb 

viewscnt
Articole similare