Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Echipa a ajuns la un final de ciclu” Andrei Vochin, concluzii după înfrângerea CFR-ului la Belgrad: ”Nu e o catastrofă”

EXCLUSIV ”Echipa a ajuns la un final de ciclu” Andrei Vochin, concluzii după înfrângerea CFR-ului la Belgrad: ”Nu e o catastrofă”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

La Telekom Sport, Andrei Vochin a comentat înfrângerea clară a CFR-ului de la Belgrad:

”În momentul acesta, CFR nu şi-a ratat obiectivul. Echipa care a făcut rezultate a ajuns la un final. Echipa cu Hoban, Camora, Deac, pentru că e vorba de jucători îmbătrâniţi. Ciclul unei echipe nu e mai mare de patru ani. Ei ajuns la un final de epocă şi nu au ratat nimic. CFR, dacă nu judeci emoţional, vei vedea că va da mai bine la bani cu Conference League, iar în campionat au cinci din cinci. Ceea ce te doare este că echipa nu joacă. Dacă spui că suntem într-o catastrofă, nu e nicio catastrofă. Ăsta este fotbalul nostru, vei câştiga aceeaşi sumă de bani ca cea pe care ai luat-o cu Petrescu.” a spus Andrei Vochin.

”Nu mai sunt nişte jucători, nu ai acelaşi antrenor. Anul trecut, CFR s-a calificat în grupele Europa League scoţând-o pe KuPS. De ce? Pentru că au avut coeficient şi au fost cap de serie. Dacă vrei să dai cuiva în cap, găseşti pe cineva. Dar verifici situaţia şi apoi iei o decizie. Tu trebuie să ştii ce vrei. Ce buget ai şi să mă uit ce echipe sunt în Champions League care au acelaşi buget ca mine. În Europa League cred că găseşti 7-8.” a mai adăugat Vochin, la Sport Report.

CFR Cluj a pierdut clar deplasarea de la Belgrad, cu Steaua Roşie. Golurile au fost marcate de Pavkov '5, Katai '38, Ben '68 şi Ivanic '77. Returul va avea loc la 26 august, de la ora 21.30.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare