Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Echipa care i-a propus lui Ilie Stan funcţia de manager general: ”Au fost foarte surprinşi când i-am refuzat”

EXCLUSIV | Echipa care i-a propus lui Ilie Stan funcţia de manager general: ”Au fost foarte surprinşi când i-am refuzat”

Stranieri

Comentarii

Ilie Stan spune că cei de la Foolad - Iran - au fost încântaţi de ceea ce a arătat şi i-au propus funcţia de manager general, dar a refuzat, deoarece îşi doreşte să revină în România.

În vara lui 2017, Ilie Stan alegea să-şi continue cariera într-un campionat neobişnuit pentru ţările europene, cel al Iranului. Fostul antrenor al FCSB-ului a fost de acord să o preia pe Foolad şi spune că a fost mai greu decât se aştepta.

Până la urmă, Ilie Stan a renunţat la contract la finalul lui noiembrie 2018, deşi spune că i s-a propus funcţia de manager general. Acum, antrenorul în vârstă de 51 de ani susţine că şi-ar dori să antreneze din nou în România:

”Cred într-un concediu meritat. După un an şi jumătate de muncă în Iran nu mi-a fost uşor. Este foarte greu să antrenezi în acea zonă. În primul rând, mentalitatea, comunicarea, cu jucătorii, cu cei din conducere, mai ales într-o ţară în care nu prea se vorbeşte engleza cum a fost în Iran. După primul an am vrut să renunţ. Dar am zis să merg pe continuitate. Ei au fost foarte surprinşi de faptul că nu am vrut să rămân în continuare, pentru că noul preşedinte voia să mă pună manager general. Mi-aş dori să revin în fotbalul românesc. Singurătatea este destul de dureroasă şi trec anii şi cred eu că am ajuns la o vârstă în care am şi experienţă şi entuziasm şi tot”, a mărturisit Ilie Stan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ilie stanfooladiran 

viewscnt
Articole similare