Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Echipa care nu şi-a primit salariul de un an! “I-am rugat eu să joace”. Cum au fost manipulaţi jucătorii

EXCLUSIV Echipa care nu şi-a primit salariul de un an! “I-am rugat eu să joace”. Cum au fost manipulaţi jucătorii

Liga 1

Comentarii

Gaz Metan Mediaş se confruntă cu probleme financiare, iar jucătorii nu au mai fost plătiţi de aproape patru luni. Clubul a făcut şi cerere pentru a reintra în insolvenţă. MM Stoica a povestit un episod asemănător!

EXCLUSIV Echipa care nu şi-a primit salariul de un an! “I-am rugat eu să joace”. Cum au fost manipulaţi jucătorii 

În luna octombrie a anului 2016, Gaz Metan a solicitat intrarea în procedura de insolvenţă, cerere acceptată de judecătorii Tribunalului Sibiu. Cea mai mare datorie a clubului Gaz Metan a fost către bugetul statului, de 3,3 milioane de euro.

Clubul din Mediaş a ieşit din insolvenţă în iulie 2020.

Lucrurile, însă nu s-au schimbat şi echipa are, din nou, mari probleme financiare! Jucătorii se plăng după fiecare meci că nu sunt plătiţi şi că nu există condiţii la Mediaş.

MM Stoica nu a părut mirat de situaţia medieşenilor şi a dezvăluit cum Oţelul Galaţi, fosta sa echipă, avea restanţe de aproximativ un an! Meme a dezvăluit cum îi ”manipula” pe jucători ca să accepte situaţia respectivă: ”Mergeam la sentiment. I-am rugat să joace”

”Erau jucătorii de la Galaţi care erau neplătiţi şi un an de zile. A fost... A existat situaţia despre care vă vorbesc. Acolo mergeam la sentiment. I-am rugat eu să joace, aşa funcţiona. Atunci erau salarii mici şi nu erau drepturi de televizare. Eu sunt conştient că nu ar fi trebuit şi nu trebuie să existe astfel de situaţii. 

Bogdan Andone jucând la Galaţi cu problemele respective financiare a plecat după aia la Ferencvaros, a câştigat campionatul şi după a plecat în Cipru şi şi-a făcut viaţa. Dacă nu ar fi acceptat să joace cu restanţele salariale poate că se pierdea, că nu evolua niciunde şi se pierdea în anul respectiv.

Cristi Munteanu a venit şi a apărat la Dinamo, tot după ce a jucat la Galaţi fără să fie plătit un an aproape”, a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

De-a lungul carierei de conducător, Mihai Stoica a trecut pe la trei cluburi (Oţelul Galaţi, Steaua Bucureşti, Unirea Urziceni).

Înfiinţată în 1964, gruparea Oţelul Galaţi a câştigat singurul său titlu de campioană în ediţia 2010-2011 a Ligii I, în palmares mai având şi Supercupa României în 2011.

Problemele financiare ale clubului au început în septembrie 2012.

Ronaldo Deaconu şi-a pierdut răbdarea şi a depus memoriu! Ce se întâmplă

Ronaldo Deaconu a depus cerere pentru rezilierea contractului cu Gaz Metan Mediaş, potrivit informaţiilor publicate de LPF.

Potrivit informaţiilor apărute pe lpf.ro, Ronaldo Deaconu (24 de ani) a depus cerere pentru a deveni liber de contract în această iarnă, cerând şi plata salariilor restante. 

În vârstă de 24 de ani, Ronaldo Deaconu mai are contract cu Gaz Metan Mediaş până în iunie 2022. 

  • 1 milion de euro este cota lui Deaconu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com 

viewscnt
Articole similare