Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Echipa de Fed Cup a României, vizitată de băieţii din naţionala de rugby - VIDEO

EXCLUSIV | Echipa de Fed Cup a României, vizitată de băieţii din naţionala de rugby - VIDEO

Rugby

Comentarii

Clujul e capitala sportului românesc în acest weekend. Pe lângă meciul fetelor de la Fed Cup, aici se va disputa şi meciul de rugby dintre România şi Germania, tot în direct la Telekom Sport.

Naţionala de rugby dă startul ediţiei 2018 din Rugby Europe Championship pe Cluj Arena, împotriva Germaniei. Ediţia din acest an are o miza dublă pentru stejari: pe lângă trofeul pus în joc, tricolorii luptă şi pentru calificarea la Cupa Mondială de anul viitor. Contra Germaniei, palmaresul este pozitiv. În ultimii 25 de ani, cele două echipe s-au înfruntat de şase ori, iar stejarii au avut câştig de cauză în cinci partide. Singurul eşec a venit chiar anul trecut. România a condus şi la 18 puncte diferenţă, dar s-a văzut învinsă la final, cu 41 la 38.

Înaintea partidei, rugbiştii au avut timp să le facă o vizită fetelor de la Fed Cup, la antrenamentul de la Sala Polivalentă.

”Ne bucurăm că putem să vedem antrenamentul fetelor şi o să le urăm baftă pe sâmbătă. Din păcate se suprapun meciurile, ele joacă la 11, noi jucăm la 4, se cam suprapun meciurile şi din păcate nici noi nu putem să venim, nici ele să vină pe stadion”, a spus Mihai Macovei la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rugbytenis femininfed cup,  

viewscnt
Articole similare