Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Echipă de schiori, de fondişti care sunt fără schiori de slalom". Cornel Dinu s-a dezlănţuit după România - Norvegia

EXCLUSIV | "Echipă de schiori, de fondişti care sunt fără schiori de slalom". Cornel Dinu s-a dezlănţuit după România - Norvegia

Echipa națională

Comentarii

Patru minute au despărţit-o pe România de o victorie cu Norvegia, lucru care i-a dezamăgit pe toţi suporterii echipei naţionale, inclusiv pe Cornel Dinu. Într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, fostul internaţional şi selecţioner şi-a exprimat în stilul caracteristic părerea despre selecţionata nordică.

În opinia expertului Telekom Sport, România nu ar fi trebuit să aibă vreo problemă contra Norvegiei.

"Am trecut pe lângă o victorie normală din toate punctele de vedere. Am întâlnit o echipă modestă, Norvegia a ieşit în fotbalul mediu spre mare de vreo zece ani. 

Puteam să câştigăm clar această dispută dacă exista puţină cunoaştere a jocului în conceperea echipei. Am avut la această echipă de schiori, de fondişti care sunt fără schiori de slalom, cu excepţia lui Odegaard", a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.  

Fostul selecţioner şi internaţional a avut doar doi remarcaţi în partida de pe Naţional Arena, dar a şi pus tunurile pe câţiva dintre tricolori.

"Noi am avut un singur jucător de la mijloc în faţă care a fost la un pas să joace singur cu defensiva norvegienilor şi chiar să câştige meciul, este vorba de Mitriţă, care până acum nu a avut loc la echipa naţională. 

Am avut foarte multe situaţii în care puteam să ne distrăm cu schiorii fondişti din defensiva norvegiană. Nu văd de ce trebuie să joace Deac, de ce trebuie schimbat Puşcaş cu Andone, care nu poate decât să calce pe minge. A avut în final situaţia aceea, dacă e fotbalist adevărat, câştigăm cu 2-1. 

Astăzi a fost Mitriţă contra schiorilor fondişti trecuţi la fotbal norvegieni. Mă încumet să spun că astăzi dacă jucau de la început Nistor şi Mitriţă la ora asta aveam trei puncte", a mai adăugat Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: echipa nationalacornel dinunorvegiaromania 

viewscnt
Articole similare