Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, detalii despre întâlnirea cu Becali: ”A vrut să mă sensibilizeze!” Pe cine a chemat la discuţie patronul FCSB

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, detalii despre întâlnirea cu Becali: ”A vrut să mă sensibilizeze!” Pe cine a chemat la discuţie patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Înainte de startul actualei ediţii de campionat, Gigi Becali a vrut să-l instaleze pe Edi Iordănescu. Negocierile nu s-au concretizat, iar Edi a rămas la Mediaş, în timp ce Becali l-a adus pe Bogdan Andone.

Invitat la Sport Report, de la Telekom Sport, Edi Iordănescu a vorbit despre negocierile cu Becali şi a povestit ce s-a întâmplat la discuţia pe care a purtat-o cu patronul de la FCSB la Palat, în prezenţa unui preot.

Pentru un antrenor e foarte important să aibă nişte reguli, nişte principii, nişte valori. Dacă cineva care mă doreşte vrea să mă schimbe, atunci ambii vom avea de pierdut. Prefer să ne strângem mâna şi să mergem pe drumuri diferite.

Indiferent unde voi fi, îmi voi asuma şi echipa de start, şi primii 18 şi schimbările. Dacă nu sunt la FCSB înseamnă că nu m-am încadrat în tiparul respectiv. Becali mi-a zis, înainte de începutul campionatului, că nu va lua nicio decizie până când nu voi termina playout-ul cu Mediaş. Am apreciat că s-a ţinut de cuvânt. Ne-am întâlnit şi i-am explicat situaţia.

Gigi a adus şi un preot la discuţie, a vrut să mă sensibilizeze. Şi, din ce am simţit, poate să avem şi un martor la anumite angajamente”, a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbbecali 

viewscnt
Articole similare