Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edi Iordănescu i-a dat răspunsul lui Becali, în direct la TV: "Mă bucură că patronul FCSB îmi apreciază munca. Vorbim foarte des"

EXCLUSIV | Edi Iordănescu i-a dat răspunsul lui Becali, în direct la TV: "Mă bucură că patronul FCSB îmi apreciază munca. Vorbim foarte des"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edward Iordănescu, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, a clarificat posibila venire la FCSB şi totodată i-a transmis un mesaj şi lui Gigi Becali.

"Nu a avut loc nicio negociere, au avut loc discuţii doar prin telefon, normale. Mă bucură faptul că un patron de club îţi apreciază munca. Vă dau cuvântul meu că de la un meci de pe Naţional Arena nu ne-am mai văzut. Am discutat prin telefon foarte des, ultima discuţie a fost subiectul Darius Olaru. Nu e prima oară când mă abordează. Nu am negociat", a fost declaraţia, foarte clară, a lui Edward Iordănescu. 

Totuşi, el a comentat şi spusele lui Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, care a spus că s-a înţeles cu tehnicianul pentru a continua la Mediaş încă trei ani: "Eu nu am semnat niciun contract. Prima discuţie va fi cu Gaz Metan, să avem continuitate la nivelul clubului, sezonul viitor să ne batem pentru play-off".

"Edi Iordănescu o să mai semneze cu Mediaş încă trei ani, am bătut palma, am făcut raportul administratorului special", a anunţat Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iordanescufcsbgaz metan 

viewscnt
Articole similare