Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, jos pălăria pentru transferurile FCSB. Ce spune despre ultimii oameni aduşi

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, jos pălăria pentru transferurile FCSB. Ce spune despre ultimii oameni aduşi

Superliga

Comentarii

Edward Iordănescu are numai cuvinte de laudă pentru trei dintre jucătorii aduşi de FCSB în această vară.

Fostul tehnician al CFR-ului spune că vicecampioana a gândit "inteligent" în momentul în care a decis să-i readucă pe Raul Rusescu şi Iasmin Latovlevici, doi jucători obişnuiţi care au avut performanţe în tricoul roş-albaştrilor, şi îi felicită pe roş-albaştri şi pentru aducerea lui Olimpiu Moruţan, jucător care arată că se poate impune în primul 11 deşi are doar 19 ani.

"Moruţan merită laude pentru că a arătat lucruri frumoase şi s-a adaptat foarte repede, s-a integrat foarte rapid. Dacă nu ştiam că e venit în această vară probabil îl consideram deja un jucător care are o anumită perioadă la FCSB. Şi spun asta pentru că ştiu ce înseamna presiunea de acolo. Ştiu ce înseamnă mediul de acolo.

Să devină o certitudine, pentru că în momentul de faţă e încă la nivelul de mare promisiune"
, a declarat Iordănescu pentru Telekom Sport.

"Rusescu şi Latovlevici sunt doi jucători care ştiu ce înseamnă Steaua, FCSB, din perioada în care ei erau acolo era altă denumire. Sunt jucători cu care am lucrat şi îi cunosc foarte bine. Sunt două caractere frumoase, băieţi de grup, de spirit. Sunt jucători valoroşi şi au o anumită experienţă.

Sunt sigur că pot aduce plus valoare, plus entuziasm, plus încredere pentru echipă. Cred că au fost două mişcări inteligente şi pot să demonstreze ei asta în perioada următoare
", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbiordanescutransferrusesculatovlevici 

viewscnt
Articole similare