Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Edi Iordănescu le răspunde contestatarilor: ”Au zis că am discurs rupt de realitate”

EXCLUSIV Edi Iordănescu le răspunde contestatarilor: ”Au zis că am discurs rupt de realitate”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a reuşit să o readucă pe FCSB pe podiumul Ligii 1, după începutul modest de sezon, însă Cornel Dinu nu este convins că fiul fostului selecţioner este omul potrivit pentru FCSB.

Cornel Dinu l-a criticat pe Iordănescu Jr. Tehnicianul i-a răspuns, fiind nemulţumit de cele spuse de fostul mare jucător şi selecţioner:

Eu l-am respectat in trecut pe domnul Cornel Dinu şi nu vreau să renunţ acum cu toate ca aş avea un răspuns complex pentru dânsul. 

Am văzut că a spus că am avut un discurs rupt de realitate. Un discurs rupt de realitate, cred că peste tot, aşa rupt de realitate am fost, că mi-am indeplinit toate obiectivele şi am luat echipe in momente foarte grele!”, a declarat Edi Iordănescu, antrenorul echipei FCSB.

Ce a declarat Cornel Dinu despre Edi Iordănescu:

”Şi Iordănescu are un discurs mai mult de basme decât de realitate şi în partida asta a avut din nou o intervenţie destul de coerentă de exprimare, dar ruptă de realitate. O echipă care profită din minutul 10 de eliminarea lui Kocic, cu pretenţiile pe care le are FCSB...

Nu se vede absolut deloc un lucru în ceea ce înseamnă transformarea posesiei în finalizare. Acolo se lucrează pe nişte automatisme şi ultimii 30 de metri pot fi pregătiţi prin diferite procedee tehnice.

Nu le văd din păcate la FCSB şi el (n.r. Edi Iordănescu) e complet rupt de realitate, încearcă să caute scuze în faţa unei echipe care şi cu un jucatător mai puţin a făcut o figură onorabilă. Chiar mă gândesc la felul prin care atacă complet pe inspiraţia jucătorilor, deloc premeditat, FCSB-ul, în egalitate numerică.

Nu ştiu dacă victoria asta, obţinută într-un moment faţidic, în ultimele secunde, printr-un 11 metri...  Dezonorant, şi pentru Iordănescu, şi pentru FCSB, pentru că nu văd, la calităţile jucătorilor pe care îi are, nu văd nişte combinaţii simple. N-au nicio scuză.

Să aibă şansa asta extraordinară la o fază în careu, care e 11 metri, şi să câştige un meci nemeritat, pentru că trebuiau să se impună, la pretenţii, la ce jucători au şi la ce se aşteaptă de la această echipa, trebuiau să se impună mult mai clar”, a declarat Cornel Dinu.

FCSB are sub comanda lui Iordănescu Jr. patru victorii, două egaluri şi o înfrângere din şapte partide! Echipa este pe locul 2 in clasament, cu 21 puncte!

EXCLUSIV Edi Iordănescu nu neagă că a fost băgat în şedinţa de Gigi Becali: ”Fotbalul nu putem sa-l vedem toţi la fel. MM Stoica e alături de mine!”

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescucornel dinu 

viewscnt
Articole similare