Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edi Iordănescu şi-a anunţat revenirea pe banca tehnică! Mesajul transmis viitorului club: "Să mă convingă, să cred"

EXCLUSIV | Edi Iordănescu şi-a anunţat revenirea pe banca tehnică! Mesajul transmis viitorului club: "Să mă convingă, să cred"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor al lui Gaz Metan, Edward Iordănescu, a pregătit pentru o nouă provocare. Tehnicianul susţine că are nevoie de un proiect, care să nu mai aibă probleme şi care să-l ajute în privinţa dezvoltării sale.

"Îmi doresc să am opţiuni în această vară"

"Şi perioadele astea au rolul lor. Sunt perioade importanet de reenergizare. Te odihneşti un pic, te direcţionezi un pic, te concentrezi către lucruri mai intime, mai personale, către familie, către lucruri care sunt neglijate în perioadele când antrenezi. Am fost plecat un an şi jumătate departe de casă, la Mediaş, am fost singur majoritatea timpului, familia a fost la Bucureşti. Văd foarte multe jocuri, inclusiv pe site-urile de specialitate, unde am acces şi intru şi văd meciuri şi din campionatele importante ale Europei, meciuri mai vechi, mă uit la organizarea echipelor. Citesc, în perioada asta am citit trei e-book-uri pe care le-am achiziţionat pe tabletă, cu antrenamente, cu exerciţii, cu metodică de lucru.

E o perioadă importantă cu rolul ei, e clar. Dar nici să stai prea mult departe de fenomen nu este bine şi de aia îmi doresc să am opţiuni în această vară. Să fie ceva care să mă convingă, să cred şi unde să pot merg să îmi continui dezvoltarea profesională şi să produc performanţă, să îmi continui obiectivele", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.  

Edi Iordănescu, analiza perioadelor din fotbalul românesc

De-a lungul timpului, Edi Iordănescu a fost principal la: Fortuna Brazi, Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia, Astra, CFR Cluj şi Gaz Metan.

Acum, antrenorul şi-a amintit de provocările pe care le-a avut în fotbal: "Auto analiza trebuie să fie prezentă permanent în viaţa unui antrenor, după fiecare antrenament, după fiecare joc, după fiecare zi pe care o închizi. Foarte multe lucruri provocări am avut în carieră. La Pandurii, vă aduceţi aminte ce echipă frumoasă am făcut, care a intrat în play-off, a terminat pe podium, am dus-o şi într-o finală, în Cupa Ligii, atunci pierdută împotriva FCSB-ului, dar am fost şase luni de zile blocaţi financiar, pentru noi şi pentru băieţi, în mod special. Am construit echipa de la zero, 17 jucători au venit în vară.

În perioada Astra, mai aveam cinci jucători legitimaţi, am construit din nou de la zero. Condiţii grele au fost, în multe momente am avut probleme, impasuri şi financiare, dar le-am depăşit. 0242

Culminând cu această perioadă de la Mediaş, care era în insolvenţă, multe restricţii, nu am avut voie să ne mişcăm aşa cum dorim, ne-a fost blocată flexibilitatea, să ne adaptăm la foarte multe lucruri.  A trebuit să vindem foarte mulţi jucători, pentru că altfel nu supravieţuiam să achităm datorii din trecut şi am reuşit o clasare unică petru club şi pentru comunitate.

Eu sunt mândru că toate momentele astea din cariera mea, chiar dacă au fost majoritatea grele şi foarte grele, în toate am răzbit", a mai spus fiul fostului selecţione ral României. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metan 

viewscnt
Articole similare