Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edward Iordănescu a vorbit despre eventuala sa revenire la Astra. Ce planuri de viitor are antrenorul

EXCLUSIV | Edward Iordănescu a vorbit despre eventuala sa revenire la Astra. Ce planuri de viitor are antrenorul

Astra Giurgiu

Comentarii

Deşi patronul Astrei, Ioan Niculae, insistă pentru readucerea lui Edward Iordănescu pe banca tehnică a echipei, antrenorul e sigur că nu va mai antrena nicio echipă până la începutul anului viitor.

"Eu am plecat de la Astra într-un moment în care probabil nimeni nu se aştepta. Nu a fost o despărţire tocmai plăcută, din păcate. Spun asta pentru că am preluat Astra într-un moment foarte dificil, într-un moment de reorganizare. Vă aduceţi aminte că plecaseră aproape toţi jucătorii.

Multă lume anticipa un parcurs extrem de dificil. Era într-un moment de repliere, inclusiv financiară. Mi-am asumat anumite lucruri atunci, mi-am asumat şi anumite riscuri, am plecat la drum. Pot să spun că, în aproape 11 luni de stat acolo, am avut 10 luni şi jumătate de susţinere şi de linişte. 

Au fost multe momente dificile, au fost probleme. Am avut probleme, am reuşit să le depăşim împreună şi m-am bucurat de o comunicare permanentă şi cu patronul clubului. Şi asta e foarte important. După acea perioadă, lucrurile s-au stricat, din păcate, în ciuda faptului că noi aveam un obiectiv de reconstrucţie şi de salvare de la retrogradare.

Nu m-a dat nimeni afară. Atunci, a fost o decizie, la iniţiativa mea. Dar cred că şi condiţiile în care s-ar fi desfăşurat apoi colaborarea nu ar fi fost benefice nici pentru mine, nici pentru club, nici pentru grupul de jucători. Din punctul meu de vedere, eu am depăşit acele evenimente. Rămâne o doză de tristeţe, cred că Astra ar fi putut să facă un progres important în continuare, dacă era continuitate. În momentul ăsta, eu am rămas într-o relaţie foarte bună cu Dani Coman, pe care pot să îl numesc prieten.

Până în iarnă, eu îmi doresc să stau, să aştept. În iarnă, în funcţie de ce variante voi avea, voi alege ce este mai bine pentru cariera mea. Dar un lucru trebuie să am, susţinere, şi să pot să am şi continuitate" , a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edward iordanescuastragiurgiuioan niculae 

viewscnt
Articole similare