Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edward Iordănescu dă vina pe teren şi arbitri după confruntarea pierdută în Cupa României: ”Jucătorii nu-şi puteau ţine echilibrul”

EXCLUSIV | Edward Iordănescu dă vina pe teren şi arbitri după confruntarea pierdută în Cupa României: ”Jucătorii nu-şi puteau ţine echilibrul”

Cupa României

Comentarii

Astra a capitulat în această seară în faţa echipei pregătite de Cristian Pustai, iar la finalul partidei, Edward Iordănescu a arătat cu degetul către terenul impracticabil şi spre arbitri, care în accepţiunea sa, au greşit în repriza secundă.

”Noi vrem să construim, încercăm să punem mingea jos, să jucăm fotbal, însă trebuie să mai şi poţi. Aţi văzut că n-am putut. Multe momente în care s-a văzut că jucătorii nu şi-au putut păstra echilibrul. Rişti accidentări foarte grave şi nu în ultimul rând dacă am o nemulţumire şi fac o paranteză, sunt printre cei care (şi vorbesc în numele meu nu al clubului), printre cei care mi-aş dori să avem arbitri români în play-off.

Pentru că aşa e normal, nu să decredibilizăm şi să pătăm imaginea arbitrilor români. Cred că ar trebui să fim arbitraţi înainte de arbitrii noştri pentru că sunt arbitri buni, dar sunt lucruri care mă deranjează şi m-au deranjat repriza a doua.

Nu ştiu dacă am jucat 20 de minute ok, terenul există un risc foarte mare pentru accidentări, dar dacă tot am dat drumul şi am jucat trebuie să jucăm fotbal mai mult şi să nu mai fragmentăm atât jocul şi să nu mai permitem întreruperea la orice repunere câte 1-2 minute”, a declarat Edward Iordănescu la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cupa romanieiedward iordanescuastra,  

viewscnt
Articole similare