Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Edward Iordănescu despre perioada proastă prin care trece FCSB: ”Ştiu unde am venit şi îmi asum. Eu trebuie să găsesc soluţiile”

EXCLUSIV Edward Iordănescu despre perioada proastă prin care trece FCSB: ”Ştiu unde am venit şi îmi asum. Eu trebuie să găsesc soluţiile”

FCSB

Comentarii

În direct la Sport Center, Edward Iordănescu, noul tehnician al formaţiei FCSB a vorbit despre eşecul suferit de noua sa echipă la Cluj. Tehnicianul a mărturisit că ştie exact la ce s-a înhămat când a acceptat propunerea lui Gigi Becali şi a dezvăluit că a fost la un pas să plece într-un campionat din străinătate.

Iordănescu Jr a vorbit la Sport Center şi a analizat pe scurt ce s-a întâmplat la derby-ul cu CFR Cluj: ”Explicaţiile sunt clare. În ceea ce mă priveşte, după 11 ani de antrenorat, am o experienţă care mă ajută să rămân echilibrat. Chiar dacă sunt momente şi momente, nu-mi schimbă viziunea nici expertiza, care eu spun că este una bună. Sigur, te afectează, eşti nemulţumit, supărat, furios, dar sunt antrenorul echipei şi rămân echilibrat. Mi-am asumat rezultatele, începutul de sezon a fost dezastruos şi nu mă feresc de cuvinte. Faptul că eu am fost chemat şi am primit această propunere dovedeşte că patronul şi conducerea erau nemulţumiţi de ceea ce se întâmpla. Mi-am asumat, eu nu îmi schimb ideile şi părerile, starea de spirit de la o zi la alta, ştiu la ce m-am înhămat. Este o provocare deosebită şi pentru mine, dar cu cât este mai mare provocarea cu atât este şi ambiţia. Mi-am dorit sa plec din strainatate, am mult mai multe de pierdut decât de câştigat, dar am venit, îmi asum, merg până la capăt şi am sprijinul necesar şi băieţii în care cred foarte tare, astfel că putem schimba situaţia” a mărturisit Edward Iordănescu, în exclusivitate la Telekom Sport.

”Prima repriză de la Cluj nu a fost rea deloc. Am încercat să construim să fim pozitivi şi am avut şi două situaţii bune. CFR nu a avut ocazii clare, iar golul a venit pe lipsa de reacţie şi pe neşansă. Mingea a luat traictoria pe care a luat-o şi au intrat în avantaj, împotriva cursului joc. Ce m-a deranjat? În repriza a doua a venit acel gol pe nişte interpretări greşite individuale, iar echipa a picat total când CFR avea 2-0. A ieşit şi Tănase, iar echipa s-a clătinat foarte tare din punct de vedere mental. Mai erau peste 30 de minute şi un gol te putea băga în joc. Al doilea aspect este faptul că am avut şi multă neşansă, chiar şi înainte să vin eu. Echipa a pierdut jucători importanţi. Avem 5-6 jucători care fie au plecat, fie sunt accidentaţi. De la Man, la Florinel Coman, Tănase, Adrian Şut şi Miron. Sunt jucători care în sezonul trecut erau prezenţi, au participat decisiv. Sigur, nu o să mă auziţi să mai vorbesc despre astea. Am nevoie de sprijinul patronului, pe care l-am simţit necondiţionat lângă mine. Eu trebuie să găsesc soluţii.” a mai completat tehnicianul în vârstă de 43 de ani

Antrenorul a confirmat că a fost de acord cu plecarea lui Moruţan, în contextul în care oferta celor de la Galatasaray a fost una foarte bună: Nu ştiam că Moruţan o să plece. Am venit, şi în decurs de o săptămână am pierdut 3 jucători. A plecat Morutan, a venit o ofertă greu de refuzat şi pentru jucător, din punct de vedere mental era greu sa-l deblocăm.

Am zis ca e o ofertă foarte bună, o oprtunitate, jucătorul aflase pentru că era normal. Era foarte greu să-l blocăm în ciuda faptului că nu era ok când ai un debut de campionat aşa cum are echipa şi tu să pierzi jucători nu e usor. A fost o miscare logică şi eu n-am condamnat lucrul astaApoi a venit jocul cu Sepsi şi am avut necazuri cu Florinel Coman, apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Florin Tănase. Ştiu ce am de făcut, trebuie să mergem înainte” a mai spus Edward Iordănescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edward iordănescufcsb 

viewscnt
Articole similare