Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edward Iordănescu, la prima apariţie publică după demiterea de la CFR: "Nu am avut acest obiectiv impus în contract"

EXCLUSIV | Edward Iordănescu, la prima apariţie publică după demiterea de la CFR: "Nu am avut acest obiectiv impus în contract"

CFR Cluj

Comentarii

Doar trei partide a stat Edward Iordănescu pe banca CFR-ului. După meciul cu Malmo, pierdut acasă, 0-1, antrenorul a fost demis, iar şefii clujenilor au fost nevoiţi să-i achite clauza de reziliere pentru a-l aduce apoi pe Toni Conceicao. 400 de mii de euro va primi Edward Iordănescu de la CFR.

"Dacă era demisie, nu era atât de bine. Dacă tot am plecat, a fost demitere. E adevărat că a fost o clauză de reziliere, dar a fost în oglindă. Ambele părţi aveam obligaţia de a respecta acel contract pe trei ani. Erau nişte obiective impuse, dar calificarea în grupele Ligii Campionilor nu se regăsea printre acestea.

A fost decizia clubului şi pot spune că nu a fost de latura tehnică sportivă. A fost altceva şi nu vreau să mai vorbesc. E normal că s-a activat acea clauză. Când am fost abordat de CFR, eram în discuţii avansate cu un club din Turcia. Ştia şi patronul de la CFR de această afacere. I-am şi spus că vin la CFR pentru performanţă, nu pentru bani. Nu îmi doresc să fac bani din rezilieri, ci din performanţe sportive" , a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edward iordanescucfr clujcfrliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare