Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edward Iordănescu trage un semnal de alarmă: "Nu suntem acoperiţi". Ce spune despre plecarea lui Omrani

EXCLUSIV | Edward Iordănescu trage un semnal de alarmă: "Nu suntem acoperiţi". Ce spune despre plecarea lui Omrani

CFR Cluj

Comentarii

Aşa cum a anunţat Telekom Sport în exclusivitate, Billel Omrani este foarte aproape de a pleca de la CFR Cluj, la doar câteva zile după ce a semnat prelungirea contractului.

Atacantul francez este dorit de Dan Petrescu în China, la Guizhou Hengfeng, iar antrenorul CFR-ului, Edward Iordănescu, a confirmat informaţia oferită de Telekom Sport (DETALII AICI).

"Este o ofertă concretă. Sunt şanse foarte mari să plece. Eu am doi atacanţi de profil în lot, Ţucudean şi Omrani. Ambii sunt jucători foarte valoroşi, însă, dacă Omrani va pleca, vom rămâne cu un singur atacant. Mai este Tambe, dar el, din păcate, nu a ajuns aici în cantonament. Dacă în sezonul trecut erau cinci atacanţi, când echipa era într-o singură competiţie, campionatul, acum suntem în trei competiţii şi nu suntem acoperiţi.

Mai avem nevoie şi de un fundaş central. Am forţat puţin cu Vinicius şi cu Mureşan. Le-am dat mai multe minute, pentru că nu avem soluţii. Singura variantă a fost Rus, dar el are 17 ani şi trebuie să avem răbdare cu el, pentru că este un copil de perspectivă. A venit lângă noi, dar are probleme medicale mai vechi şi nu vreau să riscăm cu el să nu-l avem o perioadă mai lungă de timp.

În cazul în care pleacă Omrani, trebuie să ne mişcăm rapid şi să ne mai completăm lotul cu încă un atacant" , a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edward iordanescucfr clujtucudeanomranichinadan petrescu 

viewscnt
Articole similare