Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Marius Şumudică a semnat un nou contract. Toate detaliile

NEWS ALERT | Marius Şumudică a semnat un nou contract. Toate detaliile

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că a semnat prelungirea contractului cu Gaziantep FK, atât el, cât şi staff-ul său. Şumudică semnase de mai mult timp noua înţelegere, însă stafful sau şi-a pus semnătura pe un nou contract abia acum patru zile.

Şumudică a prelungit contractul cu Gaziantep FK până în 2021 şi are o clauză prin care poate pleca de la echipa turcă sau poate fi demis. Antrenorul român a dezvăluit că salariul actual din Turcia nu se compara cu cel pe care l-a avut în Arabia Saudită, când a antrenat-o pe Al Shabab.

"Ei au venit să continuăm, chiar acum patru zile au semnat şi staff-ul meu, fiindcă nu semnaseră prelungirile. Li s-au făcut contractele. Eu aveam semnat de vreo 5 luni, cred. Am prelungit încă un an, există o clauză care se poate elibera una din părţi, atât eu, cât şi ei mă pot demite. (n.r. - câştigi mai mult decât în Arabia Saudită?) Nu, mult sub", a declarat Marius Şumudică.



Românul a preluat-o pe Gaziantep FK în vara lui 2019 din postura de nou promovată în Superliga turcă, şi-a făcut echipă şi acum se clasează pe locul 9, cu 32 de puncte, înainte de reluarea campionatului din "Ţara Semilunei".

Marius Şumudică e la a doua aventură în Turcia, după ce a antrenat-o şi pe Kayserispor, în sezonul 2017/2018. Din iulie 2017 până în mai 2018.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep fkcontract 

viewscnt
Articole similare