Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | El are răutatea fotbalului german: ”Poate evolua în Bundesliga”. Ce jucător l-a impresionat pe Joe Panait, fostul jucător al Stelei

EXCLUSIV | El are răutatea fotbalului german: ”Poate evolua în Bundesliga”. Ce jucător l-a impresionat pe Joe Panait, fostul jucător al Stelei

Echipa națională

Comentarii

Stabilit de ani buni în Germania, Joe Panait, fostul jucător al Stelei, a vorbit în exclusivitate pentru telekomsport.ro despre şansele de calificare ale tricolorilor în finala Campionatului European Under 21.

Joe Panait ştie că meciul dintre România şi Germania va fi total diferit faţă de precedentele întâlniri pe care tricolorii le-au avut la Campionatul European din Italia. ”Germania este o naţională care se bazează mult pe forţă. S-a văzut asta. Noi vom câştiga în faţa lor dacă vom avea o apărarea care să funcţioneze ceas. Germania nu este o echipă de speriat. Nu e vreun bau-bau. Putem trece de ei. Eu cred că şansele de calificare sunt 50 la 50 la sută”, a declarat Joe Panait, în exclusivitate pentru telekomsport.ro.

În opinia lui, România poate ajunge să dispute marea finală. ”Dacă vom ajunge să jucăm finala, mi-aş dori să întâlnim Franţa. Spania este o echipă cu un altfel de stil de joc. Pe francezi cred că i-am putea învinge. Dar, înainte de toate, trebuie să trecem de Germania. Nu va fi deloc simplu”, a adăugat Panait pentru telekomsport.ro.

Joe Panait a rămas plăcut impresionat de evoluţia lui Puşcaş despre care a spus că ar putea fi transferat la orice echipă din Bundesliga: ”Ar putea face faţă fără probleme în Bundesliga. E un jucător pe forţă, cum le place nemţilor. E foarte talentat. Plus de asta, are şi acea răutate specifică fotbalului german. Un al doilea jucător pe care l-aş vedea transferat aici e Andrei Radu. Un portar de mare clasă. Dar, deocamdată, el joacă în Italia. Însă nu se ştie niciodată”, a a mai punctat Joe Panait pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: joe panaitromania u21 

viewscnt
Articole similare