Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | El e cel mai sincer tricolor! Declaraţie de zile mari după ce a rămas în Italia: "Când cobor din avion în România, pup pământul. Mi-e dor să mănânc o sămânţă, să joc un şah, o damă"

EXCLUSIV | El e cel mai sincer tricolor! Declaraţie de zile mari după ce a rămas în Italia: "Când cobor din avion în România, pup pământul. Mi-e dor să mănânc o sămânţă, să joc un şah, o damă"

Stranieri

Comentarii

Fundaşul român al lui Cremonese, Vasile Mogoş (27 de ani), recunoaşte că îi lipsesc obiceiurile din România. Internaţionalul român a oferit câteva declaraţii interesante pentru Telekom Sport.

Vasile Mogoş: "E greu pentru mine că nu vorbesc niciodată cu nimeni în româneşte"

"Îmi face plăcere să vorbesc cu ei (n.r. - cu colegii de la naţională), dacă sunt bine, să văd cum au petrecut carantina, mai vorbim între noi. Îmi place să vorbesc cu băieţii. Am vorbit cu mai mulţi, cu Radu, cu Puski (n.r. - George Puşcaş), cu Nistor, cu Niţă, cu Anton, i-am făcut urări lui Răzvan Marin, îmi face mare plăcere să vorbesc cu ei, înseamnă că le-am lăsat ceva la băieţi. 

Eu sunt băiat de la ţară, cum se spune la noi, sunt foarte adevărat şi aşa sunt făcut eu. E greu pentru mine că nu vorbesc niciodată cu nimeni în româneşte", a declarat fundaşul dreapta pentru Telekom Sport.  

Vasile Mogoş a reuşit să debuteze pentru România în noiembrie 2019, dar în 2020 a fost şi el afectat de condiţiile de izolare: "Trebuia să vin în iunie şi mi-e ciudă că nu vin pentru că mi-e dor, cu situaţia asta delicată prefer să stau aici să nu fac prostii şi mi-e dor de miros. Când vin în ţară, când cobor din avion, pup pământul jos, mi-e dor de ţară, de mâncare, să mă duc la magazin să cer pastramă, cârnaţi, să mănânc o sămânţă, să joc un şah, o damă, d-asta mi-e dor! Asta e vacanţa mea, nu să mă destrăbălez, să stau cu băieţii, cu verişorii mei, cu fraţii mei, să stau la ţară, să facem un grătar şi să stăm toţi împreună să povestim amintirile pe care le avem. 

Mi-aş dori ca într-o zi să iau un camion ceva să umblu toată România, când eram mai mic făceam aşa, dar vreau să văd toată România, toate peisajele, cum mi-au spus mama şi tata că România e foarte frumoasă. Mi-e îmi place România şi când pot, mă întorc întotdeauna. Şi iarna asta m-am întors de anul nou", a mai spus Vasile Mogoş.  

19 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Mogoş din acest sezon

 

Afla mai multe despre: vasile mogosromania 

viewscnt
Articole similare