Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | El e "perla" lui Gigi Becali. Nu e cel mai scump fotbalist al FCSB-ului, dar Nicolae Dică îl vede indispensabil pentru naţionala României

EXCLUSIV | El e "perla" lui Gigi Becali. Nu e cel mai scump fotbalist al FCSB-ului, dar Nicolae Dică îl vede indispensabil pentru naţionala României

FCSB

Comentarii

Finanţatorul vicecampioanei României, Gigi Becali speră să obţină sute de milioane de euro pentru fotbaliştii tineri din lotul FCSB-ului, printre care şi Florinel Coman. Atacantul roş-albaştrilor nu este însă jucător din lotul roş-albaştrilor, dar fostul său antrenor, Nicolae Dică, îl vede piesa de rezistenţă.

Conform site-ului transfermarkt.com, Dennis Man este cel mai bine cotat fotbalist de la FCSB, 5,5 milioane de euro. Pe locul doi se află Cristian Manea, cu o cotă de 4 milioane de euro.

Podiumul este completat de Florinel Coman, 3,5 milioane de euro. Şeptarul este însă cel mai în formă fotbalist al vicecampioanei, cu un palmares de şase goluri şi şase pase decisive în acest sezon de Liga 1. 

"E într-o formă bună acum, cred că va fi şi pentru această dublă convocat(n.r. România-Suedia; Spania-România). Merită să fie acolo.

(Despre interesul lui Manchester City pentru Florinel Coman)
Cred că ar trebui să nu se gândească la aceste sume de transfer. Ar trebui să se antreneze 100% şi să joace bine în continuare"
, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbdicacomanechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare