Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | El e românul "din umbră" de la Ludogoreţ. Iulian Mircea a lucrat şi la FCSB, însă acum e om de bază în staff-ul campioanei Bulgariei: "Am deja patru trofee"

EXCLUSIV | El e românul "din umbră" de la Ludogoreţ. Iulian Mircea a lucrat şi la FCSB, însă acum e om de bază în staff-ul campioanei Bulgariei: "Am deja patru trofee"

Fotbal

Comentarii

Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore sunt cei trei români care au adus în acest sezon un nou titlu de campioană în palmaresul lui Ludogoreţ. Însă, pe lângă cei trei fotbalişti, un alt român a contribuit decisiv la succesul echipei în campionatul Bulgariei.

Iulian Mircea este fizioterapeut şi face parte din staff-ul lui Ludogoreţ din 2016, iar în pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale se alătură primei reprezentative a României pentru a-i ajuta pe tricolori să se pregătească în cele mai bune condiţii.

"Sunt aici din 2016, am deja patru trofee câştigate cu Ludogoreţ. Mă simt bine, pentru că am românii lângă mine, îl am pe Moţi, care deja e legendă, la fel şi Claudiu. Iar Dragoş vine din urmă. Ne-am adaptat bine, suntem respectaţi, ne simţim foarte bine.

Nu mă gândeam că o să ajung să lucrez la acest club, dar atunci când am plecat de la Steaua, am pus familia şi cariera pe primul loc. Aici am găsit încredere, disciplină, respect şi pot spune că mă simt ca acasă" , a declarat Iulian Mircea.

Până să ajungă la Ludogoreţ, Iulian Mircea a lucrat opt ani la FCSB, însă n-a fost pe banca roş-albaştrilor la duelul cu echipa din Razgrad, în 2014, în play-off-ul Ligii Campionilor, când Cosmin Moţi a intrat în poarta campioanei Bulgariei la loviturile de departajare.

"A fost dureros, pentru că Steaua rămâne în sufletul meu, am lucrat acolo şi am prieteni şi familia acolo, dar fotbalul e fotbal. Sper acum ca Steaua să treacă mai departe, în viitorul apropiat, dar nu de Ludogoreţ" , a continuat Iulian Mircea.

Afla mai multe despre: iulian mircea 

viewscnt
Articole similare