Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | El este adevăratul erou al Rapidului. Fiica sa suferă de o boală incurabilă, dar el continuă să joace

EXCLUSIV | El este adevăratul erou al Rapidului. Fiica sa suferă de o boală incurabilă, dar el continuă să joace

Rapid

Comentarii

Venit în septembrie la Rapid din postura de jucător liber de contract, Facundo Piriz este unul dintre fotbaliştii pe care Daniel Pancu se bazează în lupta pentru promovare. Uruguayanul este un adevărat exemplu pentru orice jucător, având în vedere problemele pe care trebuie să le înfrunte în viaţa personală.

Imediat după victoria Rapidului cu Petrolul, Daniel Pancu a avut numai cuvinte de laudă la adresa mijlocasului uruguayan. Sursele Telekom Sport au aflat că fiica sa în vârstă de doar patru ani suferă de diabet, dar acesta continuă să se antreneze şi să joace precum un profesionist. Fetiţa urmează tratamentul în Bucureşti şi Facundo Piriz se împarte între medici şi antrenamente.

"Facundo (n.r. - Piriz) trece prin clipe teribile. Cred că e cam cel mai profesionist jucător. Chiar dacă lucrez cu el de două săptămâni, se vede că vine de la nivelul ăla. E un băiat fantastic. Trece prin problemele prin care trece şi nu le doresc la nimeni. 

E un lucru absolut cumplit. El vine, îşi doreşte să joace pentru Rapid, pentru atmosfera noastră. Vine de la un nivel, nu mai are rost să vorbim. Jos pălăria. Ne inchinăm în faţa la astfel de jucători", a declarat Daniel Pancu la Telekom Sport.  

 

viewscnt
Articole similare
"Micuta" Irina Bara s-a facut mare. 5 secrete despre tenismena surpriza a Romaniei la...