Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | El este antrenorul care o poate scoate din criză pe Dinamo: "Nu pot să îi spun «nu» lui Negoiţă. Să vă mai spun ceva"

EXCLUSIV | El este antrenorul care o poate scoate din criză pe Dinamo: "Nu pot să îi spun «nu» lui Negoiţă. Să vă mai spun ceva"

Dinamo București

Comentarii

Fostul internaţional Ionel Ganea a mărturisit că nu l-ar putea refuza pe finanţatorul clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă, în cazul în care i-ar propune să preia echipa din Ştefan cel Mare.

În plus, Ganea crede că el este omul potrivit pentru a o scoate pe Dinamo din criză.

"Până în momentul de faţă nu am avut nicio discuţie şi nu am purtat niciun fel de tratative cu cineva din conducerea clubului. Orice este posibil, orice este posibil. 

Vreau să îţi mai subliniez un lucru. Sunt antrenorul care a preluat foarte multe echipe în insolvenţă. Deci sunt antrenorul care a fost la echipe numai cu probleme financiare foarte mari şi eu zic că m-am descurcat foarte bine. 

Dacă (n.r. Negoiţă) are nevoie şi îşi doreşte lucrul acesta nu pot să îi zic nu", a declarat Ionel Ganea, pentru Telekom Sport.

Ionel Ganea crede că dinamoviştii au dat greş în perioada de mercato.

"Foarte mulţi jucători, dar din punct de vedere valoric, din punctul meu de vedere, nu sunt peste ce au fost. Nu, eu vorbesc de jucătorii care au fost acolo până în vară. Deci valoric, rezultatele vorbesc, şi nu sunt peste ei", a adăugat Ganea.

Afla mai multe despre: negoita 

viewscnt
Articole similare