Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV El este fotbalistul FCSB-ului care l-a impresionat pe Cornel Dinu: ”E deosebit! Fotbalişti ca el sunt din ce în ce mai rari!”

EXCLUSIV El este fotbalistul FCSB-ului care l-a impresionat pe Cornel Dinu: ”E deosebit! Fotbalişti ca el sunt din ce în ce mai rari!”

FCSB

Comentarii

La ”Minutul 91”, Cornel Dinu s-a declarat plăcut impresionat de noua perlă a FCSB-ului, Octavian Popescu (18 ani). El l-a comparat din nou pe puştiul minune al roş-albaştrilor cu legendarul Florea Dumitrache.

Octavian Popescu a fost din nou remarcat de Cornel Dinu. Expertul Telekom Sport s-a arătat impresionat de felul în care joacă FCSB, dar şi de explozia tânărului Popescu. Puştiul de 18 ani a fost titular şi contra Voluntariului, evoluând timp de 83 de minute. Prestaţia sa a fost pe placul lui Dinu.

”Din câte am observat, el apare foarte mult, în proporţie de 70%, în banda stângă. Când Coman trece în zonă centrală mai schimbă cu Man. Trei atacanţi care se descurcă foarte bine cu mingea la picior” a explicat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Pentru fostul mare internaţional român şi fost selecţioner al echipei naţionale, Octavian Popescu este un fotbalist deosebit, care îi aminteşte de o legendă a fotbalului românesc: ”Popescu are ceva deosebit, la fel ca şi Man, are această siguranţă a posesiei balonului în viteză. Se întâmplă rar în ultima vreme să vezi aşa ceva. Ei îşi schimbă poziţiile după modelul occidental, aşa cum vedem la Barcelona, Juventus, Liverpool. Jucători imprevizibili. Popescu promite foarte mult, e unul dintre puţinii jucători...mie îmi aminteşte, are gamba puţin mai lungă, îmi aminteşte de siguranţa în posesia mingii la picior  în viteză a lui Dumitrache, aşa cum am mai zis”

Totuşi, Cornel Dinu a ţinut să remarce şi unul dintre puţinele detalii la care Tavi Popescu trebuie să fie mai atent pe viitor: E jucător cert de perspectivă, ceea ce are şi el nişte probleme, vrea să pătrundă de multe ori prin aglomeraţii.  Şi la el şi la Man, trebuie o educaţie de a sta cu ei în faţa tv-ului şi îi dai drumul, îi spui aici trebuia să dai drumul că nu mai ai pe unde să treci, aici te puteai lansa a mai spus Cornel Dinu. 

  • 350 de mii de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu
  • 13 meciuri a jucat el în actuala stagiune
  • 5 pase de gol a reuşit puştiul minune de la FCSB

Afla mai multe despre: octavian popescucornel dinufcsbdennis man 

viewscnt
Articole similare