Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV El este noul star al Ligii 1: ”E vremea lui în fotbal şi sunt absolut convins că dă gol în fiecare meci!”

EXCLUSIV El este noul star al Ligii 1: ”E vremea lui în fotbal şi sunt absolut convins că dă gol în fiecare meci!”

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime a comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport situaţia lui Hamidou Keyta.

Cel mai bun marcator al formaţiei FC Botoşani a ratat transferul în Turcia. A fost titularizat de Marius Croitoru în meciul contra lui Dinamo, iar Keyta a fost de departe, omul meciului.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Valeriu Iftime a comentat situaţia fotbalistului şi a mărturisit că speră ca Hamidou să rămână la echipă. Mai mult, Iftime este convins că fotbalistul de 26 de ani se va impune în Liga 1:

”El dacă era la noi în astea 3 etape una că aveam 6 puncte sau 9 puncte fără probleme şi avea ofertă acum din nou, din păcate el a avut un transfer turcesc adică prin spatele porţii, a fost plecat i-am dat drumul miercuri totul era ok şi joi sau vineri s-a blocat asta e. Eu aş vrea să rămână, numai să nu prindă iar curentul şi să o ia razna după o ofertă din asta turcească. E vremea lui în fotbal şi sunt absolut convins că dă gol în fiecare meci o să vedeţi. Eu sper să rămână la noi până în vară şi chiar îi fac ofertă şi mai mult cu siguranţă îi fac o ofertă măcar un an şi îi fac o ofertă bună. Aici depinde de salariul pe care îl mint unii că poate să îl primească şi când îi spui că îi spui că poate să primească 40 de mii pe lună nu ai cum să îl mai ţii pentru că e subţire coarda acolo” a spus Valeriu Iftime.

Cotat la 700 de mii de euro, Keyta a ajuns la Botoşani în septembrie 2019. A marcat de 11 ori în actuala stagiune şi a oferit alte trei pase decisive pentru coechipierii săi. 

FC Botoşani a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: hamidou keytaliga 1valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare