Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | El va fi noul patron al lui Dinamo? Răducioiu: ”Este omul ideal, nu am decât cuvinte de laudă”

EXCLUSIV | El va fi noul patron al lui Dinamo? Răducioiu: ”Este omul ideal, nu am decât cuvinte de laudă”

Superliga

Comentarii

Florin Răducioiu este de părere că Dinamo ar intra într-o epocă mult mai bună dacă echipa ar fi preluată de omul de afaceri Claudiu Florică.

Ionuţ Negoiţă este în continuare să vândă clubul şi cele mai avansate discuţii sunt cu omul de afaceri Claudiu Florică. Florin Răducioiu, cel care îl cunoaşte bine pe cel care vrea să preia pachetul majoritar de acţiuni, spune că Florică este omul indicat pentru un club de asemenea anvergură:

”Claudiu Florică este un om şi o persoană de mare pesonalitate, un om cu care m-am înţeles perfect, care m-a înţeles în multe circumstanţe, deci nu am decât cuvinte de laudă pentru domnul Florică. Sunt convins că ar fi omul ideal pentru Dinamo, este un mare manager, cred că ar putea face treabă bună.

Nu ştiu dacă se va ajunge la o înţelegere, vedeţi şi dumneavoastră, şi marile cluburi  au fost vândute în ultimii ani, Milan, de exemplu, într-un an şi jumătate a fost cumpărat de două ori, de doi proprietari. Cu tot respectul pentru Dinamo, dar nu mi se pare că Dinamo costă aşa de mult, adică trebuie să plăteşti o sumă  uriaşă pentru a cumpăra clubul Dinamo. Nu cred, cu tot respectul”,
a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: claudiu florica 

viewscnt
Articole similare