Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | El va fi viitorul star al naţionalei? Rădoi, dat pe spate: ”E foarte greu să-l marchezi, navighează în toate zonele!”

EXCLUSIV | El va fi viitorul star al naţionalei? Rădoi, dat pe spate: ”E foarte greu să-l marchezi, navighează în toate zonele!”

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi este impresionat de progresul lui Ianis Hagi din ultima perioadă. Selecţionerul naţionalei de tineret spune că Ianis s-a transformat într-un jucător extrem de periculos pentru defensivele adverse.

Revenirea de la Fiorentina a fost o decizie inspirată pentru Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi a devenit unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din Liga 1, a debutat la naţionala de tineret şi apoi a primit şanse şi de la Cosmin Contra. Mirel Rădoi se declară şi el impresionat de ascensiunea mijlocaşului de 20 de ani, despre care spune că este foarte greu de marcat.

Rădoi susţine că a fost acuzat că-l promovează pe Ianis, dar selecţionerul naţionalei de tineret explică faptul că mijlocaşul Viitorului are câteva calităţi care obligă orice antrenor să-i acorde multă încredere:

”E şi greu să pui om la om la Ianis, care navighează în toate zonele. E foarte greu ca un jucător să-l urmărească. Îl vedem pe Ianis în stânga, îl vedem în dreapta, îl vedem în spatele vârfului, îl vedem şi la nivelul mijlocaşilor centrali.

Sincer, cred nimeni nu se aştepta să aibă progresul acesta atât de mare şi imediat după ceea ce s-a întâmplat la Fiorentina. Eu mă bucur cel mai tare nu doar că pentru noi, la naţionala de tineret a fost decisiv, ci înainte de toate, pentru că am fost acuzat că am nu ştiu ce interes cu Hagi ca eu să îl promovez pe Ianis. Nu am făcut decât să îi dau ceea ce e al lui, nu puteam să evaluăm un jucător doar după cele cinci etape care trecuseră din Liga 1”
, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: mirel radoiianis hagiromania u21viitorul 

viewscnt
Articole similare