Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Ele au bătut Rusia”. Echipa de care Martin Ambros se teme cel mai mult în campania de calificare la CE

EXCLUSIV | ”Ele au bătut Rusia”. Echipa de care Martin Ambros se teme cel mai mult în campania de calificare la CE

Handbal

Comentarii

Martin Ambros a sosit în România pentru a pregăti partida cu Austria. Lotul naţionalei României se va antrena în sala Apollo din Bucureşti, până la plecarea în Austria, acolo unde va disputa penultima partidă din preliminariile Campionatului European.

Martin Ambros, antrenorul naţionalei României, consideră că primul adversar al reprezentativei noastre, Austria, este o „nucă tare”, iar fetele trebuie să fie extrem de concentrate.

”Primul, cel cu Austria, pentru că le cunoaştem foarte bine, am jucat cu ele şi la ultimul turneu de calificare pentru Campionatul Mondial şi nu a fost uşor. Şi au bătut Rusia. Grupa este deschisă şi oricare dintre cele trei echipe poate merge mai departe. Trebuie să facem o treabă bună acolo pentru a scoate un rezultat bun.

Vom vedea cum sosesc jucătoarele la echipa naţională, pentru că suntem la final de sezon şi au fost multe meciuri, multe probleme. Vom vedea în primul rând cum sunt jucătoarele, dacă sunt sănătoase şi, de asemenea, forma fizică. După aceea trebuie să ne pregătim foarte bine în aceste 3-4 antrenamente pe care le avem înainte de meci.

Vom încerca să facem o treabă bună acolo şi să aducem cele două puncte acasă”, a spus Martin Ambros la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: handbal femininmartin ambrosnationala romaniei,  

viewscnt
Articole similare