Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Emil Grădinescu despre gestul lui Ianis Hagi faţă de Rădoi: ”E clar pentru mine. E forţat să-i dăm o altă interpretare!”

EXCLUSIV Emil Grădinescu despre gestul lui Ianis Hagi faţă de Rădoi: ”E clar pentru mine. E forţat să-i dăm o altă interpretare!”

Echipa națională

Comentarii

Comentatorul şi jurnalistul Emil Grădinescu a vorbit la Telekom Sport despre gestul făcut de Ianis Hagi după golul victoriei marcat în poarta Macedoniei.

Reprezentativa României a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (1-0), selecţionata Macedoniei de Nord, în prima etapă a grupei J din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022. Ianis Hagi a marcat golul decisiv la scorul de 2-2. Imediat după ce a marcat golul victoriei, Ianis Hagi s-a îndreptat spre Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale, şi l-a îmbrăţişat:

”E clară semnificaţia gestului. S-a dus direct către antrenor, făcând semn ca lumea să nu mai comenteze pe baza subiectului, s-a dus direct către el şi s-a îmbrăţişat cu el. Ce a fost a fost, dar gestul este destul de clar pentru mine. Opriţi-vă cu comentariile, ne-am împăcat. E forţat să-i dai o altă interpretare. Noi ar trebui să vorbim despre golul marcat la echipa naţională, primul lui gol” a spus Emil Grădinescu.

"Ultimele 15 minute nu am fost  atenţi, dar e o greşeală din partea echipei. Sunt fericit că am reuşit să marchez golul victoriei, obiectivul nostru este să ne calificăm la Mondiale. Dar să nu uităm că e primul meci, mai avem nouă. Credem mult în calificare. Am pus degetul la gură după gol pentru că am vrut să arăt că între mine şi Mister nu există nimic. Avem acelaşi interes. La 2-2 am înleţes că trebuie să-mi ajut echipa, rolul meu este să fac diferenţa", a declarat Hagi la finalul meciului.

Afla mai multe despre: ianis hagiemil grădinescu 

viewscnt
Articole similare