Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Emil Săndoi îi urează baftă lui Neguţ la CFR: ''Totul depinde de el. Mă bucur mult'' + De ce l-a sfătuit să nu meargă la FCSB

EXCLUSIV Emil Săndoi îi urează baftă lui Neguţ la CFR: ''Totul depinde de el. Mă bucur mult'' + De ce l-a sfătuit să nu meargă la FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Cristian Neguţ (26 de ani) a bătut palma cu CFR Cluj. Atacantul a fost transferat de la Chindia Târgovişte.

Emil Săndoi îi urează baftă lui Neguţ la CFR: ''Totul depinde de el. Mă bucur mult'' + De ce l-a sfătuit să nu meargă la FCSB 

Atacantul a reuşit trei goluri în 18 meciuri pentru Chindia, în Liga 1 şi Cupa României. Dan Petrescu a pus ochii pe el şi l-a transferat la CFR Cluj.

Emil Săndoi, fostul antrenor, are doar cuvinte de laudă pentru Neguţ şi îi urează baftă în tricoul ardelenilor. 

''Discuţile sunt de mai mult timp. Nu de azi de ieri. Nu m-au luat prin surprindere. Pentru el mă bucur personal, a fost un jucător care şi-a făcut datoria faţă de Chindia. Este un jucător cu viteză bună, dă 100% la fiecare meci. E o şansă sper să valorifice. Pentru mine este o pierdere pentru că era un jucător de bază la noi. Era marcatorul echipei. Dar asta este situaţia.

Ce putem să facem? El este un jucător profesionist, acum ca să fiu sincer, eu am mai avut discuţii cu el si acum nu vreau să fie deranjat Mihai Stoica, dar îi spun ce i-am spus, că dacă ar fi fost vorba de FCSB sfatul meu a fost să nu plece pentru că nu se potriveşte pe stilul de joc. La CFR e altceva.

Dacă e vorba de CFR noi suntem apropiaţi ca stil de joc de ei. Depinde acum doar de el. El are o marjă de progres. Cred că e împrumutat până în vară, dar nu ştiu exact care au fost discuţiile'', a declarat Emil Săndoi pentru telekomsport.ro. 

  • 450.000 de euro este cota lui Neguţ conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com 

CFR Cluj este liderul clasamentului din Liga I, cu 57 de puncte. Clujenii vor juca primul meci din 2022 împotriva echipei FCSB. 

Afla mai multe despre: emil sandoicristian negut 

viewscnt
Articole similare