Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Emma Răducanu nu a mai venit la Bucureşti să-şi vadă bunica. Câştigătoarea de la US Open a plecat cu o cursă low-cost spre Londra

EXCLUSIV | Emma Răducanu nu a mai venit la Bucureşti să-şi vadă bunica. Câştigătoarea de la US Open a plecat cu o cursă low-cost spre Londra

Tenis

Comentarii

Vestea că Emma Răducanu ar putea veni la Buicureşti, pentru o zi, să-şi viziteze bunica, i-a pus în gardă pe toţi jurnaliştii de sport.

Doar că, totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă în cele din urmă. După ce a a fost eliminată de la Transylvania Open, câştigătoarea de la US Open a luat decizia de a se întoarce la Londra în această dimineaţă, cu o cursă low cost. Emma a renunţat şi la participarea la turneul de la Linz prin această decizie pe care a luat-o de a pleca direct spre Marea Britanie.

A fost un pachet de nervi

După ce a fost eliminată de la Transylvania Open, jucătoarea britanică, al cărei tată este român, se pare că a fost un adevărat pachet de nervi. Cei care au fost în apropierea ei au povestit pentru telekomsport.ro că aceasta s-a închis în vestiar unde a stat destul de mult. "Pe cât de zâmbitoare a fost pe toată perioada petrecută la Cluj pe atât de nervoasă a fost după ce a fost eliminată. Şi-ar fi dorit foarte mult să joace un meci împotriva Simonei Halep. De astă dată, n-a fost să fie", a precizat sursa telekomsport.ro.

articol scris de Răzvan Ionaşcu




 

Afla mai multe despre: emma raducanuteniscluj-napocaplecare 

viewscnt
Articole similare